Super frisk. Til Lidl Pris
Græskargryde med kalkun og æbler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

græskar græskar1 kg kg
løg løg2 stk. stk.
kalkunfileter kalkunfilet750 g g
solsikkeolie solsikkeolie3 spsk. spsk.
salt salt
peber peber
kommen kommen1 tsk. tsk.
kanel kanel1 knsp. knsp.
paprika paprika1 tsk. tsk.
hønsebouillon hønsebouillon350 ml ml
ris ris250 g g
æbler æble500 g g
citroner citron0,5
græskarkerner græskarkerner4 spsk. spsk.

Græskargryde med kalkun og æbler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(22)

Opskriften

Når efterårets og vinteren står for døren, er det de mere mørke og varme retter der vinder frem på middagsbordene. Denne græskargryde med kalkun og æbler passer perfekt både efterår og vinter. Med de mange varme krydderier og de fantastiske farver er denne ret helt igennem lækker og samtidig let at lave.

Skræl græskarret, fjern kernerne og trevlerne. Skær frugtkødet i grove stykker. Skræl løgene, og snit dem groft. Skær kalkunfileten i stykker, og krydr dem med peber og salt. Steg dem i 2 spsk. solsikkeolie. Svits græskar og løg i 1 spsk. solsikkeolie i en gryde, og krydr med salt, peber, spidskommen, kanel og paprika. Rør godt rundt i ca. 1 minut. Tilsæt hønsebouillon og brystfilet, og lad det simre i ca. 12 minutter. Kog risene efter anvisningen. Skræl æblerne, fjern kernerne, og hak æblerne i grove stykker. Skræl citronen, og skær den i grove stykker. Læg citronstykkerne og æblestykkerne i gryden, og lad den simre videre i 5 minutter. Hak græskarkernerne, put dem i gryden, og smag gryderetten til. Servér ris til.

Tip
Græskargryden kan også laves i en vegetarisk udgave uden kalkunen.