Super frisk. Til Lidl Pris
Græskargryde med kalkun og æbler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kg kg græskar græskar
2 stk. stk. løg løg
750 g g kalkunfileter kalkunfilet
3 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
salt salt
peber peber
1 tsk. tsk. kommen kommen
1 knsp. knsp. kanel kanel
1 tsk. tsk. paprikaer paprika
350 ml ml hønsebouillon hønsebouillon
250 g g ris ris
500 g g æbler æble
0,5 citroner citron
4 spsk. spsk. græskarfrø græskarfrø

Græskargryde med kalkun og æbler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(16)

Sådan gør du

Skræl græskarret, fjern kernerne og trevlerne. Skær frugtkødet i grove stykker. Skræl løgene, og snit dem groft. Skær kalkunfileten i stykker, og krydr dem med peber og salt. Steg dem i 2 spsk. solsikkeolie. Svits græskar og løg i 1 spsk. solsikkeolie i en gryde, og krydr med salt, peber, spidskommen, kanel og paprika. Rør godt rundt i ca. 1 minut. Tilsæt hønsebouillon og brystfilet, og lad det simre i ca. 12 minutter. Kog risene efter anvisningen. Skræl æblerne, fjern kernerne, og hak æblerne i grove stykker. Skræl citronen, og skær den i grove stykker. Læg citronstykkerne og æblestykkerne i gryden, og lad den simre videre i 5 minutter. Hak græskarkernerne, put dem i gryden, og smag gryderetten til. Servér ris til.