
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
græskar græskar | 1 kg kg | ||
løg løg | 2 stk. stk. | ||
kalkunfileter kalkunfilet | 750 g g | ||
solsikkeolie solsikkeolie | 3 spsk. spsk. | ||
salt salt | |||
peber peber | |||
kommen kommen | 1 tsk. tsk. | ||
kanel kanel | 1 knsp. knsp. | ||
paprika paprika | 1 tsk. tsk. | ||
hønsebouillon hønsebouillon | 350 ml ml | ||
ris ris | 250 g g | ||
æbler æble | 500 g g | ||
citroner citron | 0,5 | ||
græskarkerner græskarkerner | 4 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGræskargryde med kalkun og æbler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Når efterårets og vinteren står for døren, er det de mere mørke og varme retter der vinder frem på middagsbordene. Denne græskargryde med kalkun og æbler passer perfekt både efterår og vinter. Med de mange varme krydderier og de fantastiske farver er denne ret helt igennem lækker og samtidig let at lave.
Skræl græskarret, fjern kernerne og trevlerne. Skær frugtkødet i grove stykker. Skræl løgene, og snit dem groft. Skær kalkunfileten i stykker, og krydr dem med peber og salt. Steg dem i 2 spsk. solsikkeolie. Svits græskar og løg i 1 spsk. solsikkeolie i en gryde, og krydr med salt, peber, spidskommen, kanel og paprika. Rør godt rundt i ca. 1 minut. Tilsæt hønsebouillon og brystfilet, og lad det simre i ca. 12 minutter. Kog risene efter anvisningen. Skræl æblerne, fjern kernerne, og hak æblerne i grove stykker. Skræl citronen, og skær den i grove stykker. Læg citronstykkerne og æblestykkerne i gryden, og lad den simre videre i 5 minutter. Hak græskarkernerne, put dem i gryden, og smag gryderetten til. Servér ris til.
Tip
Græskargryden kan også laves i en vegetarisk udgave uden kalkunen.