#LidlOverrasker
Græskar-ingefær suppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
1 ingefærrødder ingefærrod
(ca. 20 g)
5 græskar græskar
(små)
1 spsk. spsk. smør smør
700 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
300 ml ml æblejuice æblejuice
salt salt
2 æbler æble
(ca. 125 g/stk)
100 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum

Græskar-ingefær suppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:25 t
(2)

Sådan gør du

Skræl løget og ingefæren. Hak dem fint. Skær den øverste del af 4 af græskarrene. Tag kernerne og derefter frugtkødet ud. Der skal være ca. 0,5 cm frugtkød tilbage på indersiden af græskarrene. Skræl det sidste græskar, tag kernerne ud, og skær frugtkødet i tern.

Svits løg- og ingefærternene i varmt smør, indtil de er glasklare. Kom herefter græskarternene i, og steg dem i 5 min. Tilsæt bouillonen og æblesaften. Smag til med salt og peber, og giv det hele et opkog. Lad suppen koge i 10-12 min.

Skræl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tern. Kom ternene i suppen, og lad dem koge med i ca. 5 min, indtil de er møre. Fyld en øseske op med æble- og græskartern, og tag dem ud af suppen. Blend resten af suppen fint. Kom cremefraichen i, og rør den forsigtigt ud i suppen. Smag suppen til med salt og peber, og kom den i de 4 udhulede græskar. Pynt med græskar- og æbletern.

Tips

Du kan også tage 1 stort græskar i stedet for 4 små og udhule det til en suppeterrin. Hvis du får for meget frugtkød, kan du bruge det til syltetøj eller i en grønsagsblanding, som du f.eks. steger på panden.

Skær evt. ansigter ud på de små græskar med en skarp grønsagskniv. Det er nemmest, hvis man først tegner ansigterne på græskarrene. Løsn skallen forsigtigt, så græskarret ikke går i stykker.

Græskar-ingefær suppe
1:25 t

Græskar-ingefær suppe

Ingredienser

løg
1
ingefærrod (ca. 20 g)
1
græskar (små)
5
smør
1 spsk.
grøntsagsbouillon
700 ml
æblejuice
300 ml
salt
æble (ca. 125 g/stk)
2
creme fraiche eller flødeskum
100 g
Græskar-ingefær suppe
1:25 t

Step 1

Græskar-ingefær suppe

Skræl løget og ingefæren. Hak dem fint. Skær den øverste del af 4 af græskarrene. Tag kernerne og derefter frugtkødet ud. Der skal være ca. 0,5 cm frugtkød tilbage på indersiden af græskarrene. Skræl det sidste græskar, tag kernerne ud, og skær frugtkødet i tern.

Svits løg- og ingefærternene i varmt smør, indtil de er glasklare. Kom herefter græskarternene i, og steg dem i 5 min. Tilsæt bouillonen og æblesaften. Smag til med salt og peber, og giv det hele et opkog. Lad suppen koge i 10-12 min.

Skræl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tern. Kom ternene i suppen, og lad dem koge med i ca. 5 min, indtil de er møre. Fyld en øseske op med æble- og græskartern, og tag dem ud af suppen. Blend resten af suppen fint. Kom cremefraichen i, og rør den forsigtigt ud i suppen. Smag suppen til med salt og peber, og kom den i de 4 udhulede græskar. Pynt med græskar- og æbletern.

Tips

Du kan også tage 1 stort græskar i stedet for 4 små og udhule det til en suppeterrin. Hvis du får for meget frugtkød, kan du bruge det til syltetøj eller i en grønsagsblanding, som du f.eks. steger på panden.

Skær evt. ansigter ud på de små græskar med en skarp grønsagskniv. Det er nemmest, hvis man først tegner ansigterne på græskarrene. Løsn skallen forsigtigt, så græskarret ikke går i stykker.

løg: 1
ingefærrod (ca. 20 g): 1
græskar (små): 5
smør: 1 spsk.
grøntsagsbouillon: 700 ml
æblejuice: 300 ml
salt
æble (ca. 125 g/stk): 2
creme fraiche eller flødeskum: 100 g
Græskar-ingefær suppe

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Græskargryde med kalkun og æbler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Græskargryde med kalkun og æbler
55 min
(10)
Svinemørbrad med ovnbagt hokkaido-græskar, bacon og blommechutney

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svinemørbrad med ovnbagt hokkaido-græskar, bacon og blommechutney
1:20 t
(1)
Pandekager med græskar og ingefær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pandekager med græskar og ingefær
45 min
(0)
Græskarpandekager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Græskarpandekager
50 min
(6)
Offer
Lasagnefad med aubergine og tomat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lasagnefad med aubergine og tomat
1:15 t
(6)
Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg
20 min
(1)
Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chili sin carne med øl, chokolade og kanel
25 min
(1)
Svampetærte med karamelliserede løg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svampetærte med karamelliserede løg
20 min
(7)
Döner med lam

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Döner med lam
45 min
(3)
Imam Bayildi (fyldte auberginer)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Imam Bayildi (fyldte auberginer)
60 min
(1)
Grillet salat med kalkun og mozzarella

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grillet salat med kalkun og mozzarella
15 min
(28)
Olivenfrikadeller med fetaost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Olivenfrikadeller med fetaost
15 min
(4)
Struds med pasta vendt i rosmarin og rosenpeberolie

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Struds med pasta vendt i rosmarin og rosenpeberolie
15 min
(2)
Glaseret hamburgerryg med brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Glaseret hamburgerryg med brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål
60 min
(6)
Pølsemix

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pølsemix
15 min
(7)