Super frisk. Til Lidl Pris
Græskar-ingefær suppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
1 ingefærrødder ingefærrod
(ca. 20 g)
5 græskar græskar
(små)
1 spsk. spsk. smør smør
700 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
300 ml ml æblejuice æblejuice
salt salt
2 æbler æble
(ca. 125 g/stk)
100 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum

Græskar-ingefær suppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:25 t
(3)

Sådan gør du

Skræl løget og ingefæren. Hak dem fint. Skær den øverste del af 4 af græskarrene. Tag kernerne og derefter frugtkødet ud. Der skal være ca. 0,5 cm frugtkød tilbage på indersiden af græskarrene. Skræl det sidste græskar, tag kernerne ud, og skær frugtkødet i tern.

Svits løg- og ingefærternene i varmt smør, indtil de er glasklare. Kom herefter græskarternene i, og steg dem i 5 min. Tilsæt bouillonen og æblesaften. Smag til med salt og peber, og giv det hele et opkog. Lad suppen koge i 10-12 min.

Skræl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tern. Kom ternene i suppen, og lad dem koge med i ca. 5 min, indtil de er møre. Fyld en øseske op med æble- og græskartern, og tag dem ud af suppen. Blend resten af suppen fint. Kom cremefraichen i, og rør den forsigtigt ud i suppen. Smag suppen til med salt og peber, og kom den i de 4 udhulede græskar. Pynt med græskar- og æbletern.

Tips

Du kan også tage 1 stort græskar i stedet for 4 små og udhule det til en suppeterrin. Hvis du får for meget frugtkød, kan du bruge det til syltetøj eller i en grønsagsblanding, som du f.eks. steger på panden.

Skær evt. ansigter ud på de små græskar med en skarp grønsagskniv. Det er nemmest, hvis man først tegner ansigterne på græskarrene. Løsn skallen forsigtigt, så græskarret ikke går i stykker.