Forberedelse
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Flæk peberfrugter over på midten og skrab kernerne ud.
- Kom dem på en bageplade med bagepapir, vend med lidt olivenolie og giv dem cirka 20 minutter i ovnen, til de begynder at få farve og blive møre.
- Kog pasta efter anvisningen på pakken og skyl herefter med koldt vand, så de køler lidt af.
- Skær avocado og bagte peberfrugter i tern, hak persille groft, smuldr feta og fjern sten fra oliven og hak dem fint.
- Vend pasta med avocado, peberfrugter, feta, oliven, persille, saften fra den kvarte citron, et par spsk olivenolie og et drys salt og peber.
Er du vild med græsk salat, så vil du nok også være vild med denne opskrift. En pastaversion af den græske salat - en græsk pastasalat der mætter lidt mere og dermed er genial til madpakken og frokost på farten. Den består af pasta (her fuldkornspasta) vendt med feta, oliven, bagte peberfrugter, avocado, godt med olivenolie, frisk persille og citronsaft. Super simpelt og super lækkert.