Gnocchi med trøffel og parmaskinke

Gnocchi med trøffel og parmaskinke

NiveauNem
Prep10 min
Tid10 min

Forberedelse

    Hvis du også er vild med trøffel, så vil du helt sikkert elske denne ret. En cremet portion fyldte gnocchi med kantareller, rosmarin, trøffelsmør, parmesan og sprød parmaskinke. Alt sammen fra Deluxe-serien i Lidl. Server gerne med lidt rucola vendt i en balsamicodressing for at balancere den fede og tunge gnocchi.

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Bred parmaskinke ud på en bageplade med bagepapir og bag det cirka 5 minutter i ovnen, til det er sprødt.
  3. Smelt trøffelsmør på en pande og kom rosmarinkviste på.
  4. Skyl dine kantareller godt og kom dem på panden og lad dem riste af ved høj middelvarme i et par minutter.
  5. Kog i mellemtiden gnocchi efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, men gem 1 dl kogevand.
  6. Kom gnocchi på panden sammen med kogevandet og fintrevet parmesan.
  7. Rør det forsigtigt sammen, til det bliver cremet.
  8. Server gnocchi med knust, sprød parmaskinke og ekstra parmesan.