Læg husblassen i koldt vand. Kog vin, kirsebærsaft, brun farin, kanel og honningkagekrydderi til gløgg under låg i 10 minutter. Afdryp husblassen, og opløs den i gløggen. Vask kirsebærrene, lad dem dryppe af, og fordel dem herefter i 4 små skåle. Hæld gløggen udover kirsebærrene. Lad det køle af natten over i køleskab, indtil massen er stivnet. Bland piskefløde med vaniljesukker, og pisk det sammen til flødeskum. Dekorér din gelé med flødeskummet.
Gløgg/kirsebærgelé
Ingredienser
4
portioner
-
- 150 ml rødvine
- 250 ml kirsebærsaft
- 40 g brun farin
- 0,25 tsk. honningkagekrydderi
- 0,25 tsk. kanel
- 5 blade husblas
- 120 g moreller
- 100 g piskefløde
- 1 tsk. vaniljesukker