Gløgg/kirsebærgelé

Gløgg/kirsebærgelé image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

4 portioner
    • 150   ml rødvine
    • 250   ml kirsebærsaft
    • 40   g brun farin
    • 0,25   tsk. honningkagekrydderi
    • 0,25   tsk. kanel
    • 5   blade husblas
    • 120   g moreller
    • 100   g piskefløde
    • 1   tsk. vaniljesukker

Forberedelse

    Læg husblassen i koldt vand. Kog vin, kirsebærsaft, brun farin, kanel og honningkagekrydderi til gløgg under låg i 10 minutter. Afdryp husblassen, og opløs den i gløggen. Vask kirsebærrene, lad dem dryppe af, og fordel dem herefter i 4 små skåle. Hæld gløggen udover kirsebærrene. Lad det køle af natten over i køleskab, indtil massen er stivnet. Bland piskefløde med vaniljesukker, og pisk det sammen til flødeskum. Dekorér din gelé med flødeskummet.