Giftige svampe (æg med tomattop)

Giftige svampe (æg med tomattop) image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

4 stk.
    • 4   æg
    • 2   tomater
    •   havsalt
    •   peber
    • 2   tsk. mayonnaise
    • 1   kasse karse

Forberedelse

    Æggene koges i 10 minutter til de er hårdtkogte. Skylles, afkøles og pilles. Æggene skæres i begge ender, så de kan stå op. Vask og tør tomaterne og halvér dem. Snitfladerne krydres med salt og peber. På rundingerne sættes små mayonnaisetoppe og tomaterne sættes på æggene. Karse skæres af og fordeles rundt om æggene som græsplæne.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 101
Protein (g) 8
Kulhydrat (g) 1
Fedt (g) 7