Super frisk. Til Lidl Pris
Giftige svampe (æg med tomattop)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 æg æg
2 tomater tomat
havsalt havsalt
peber peber
2 tsk. tsk. mayonnaise mayonnaise
1 kasser kasse karse karse

Giftige svampe (æg med tomattop)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(4)

Sådan gør du

Æggene koges i 10 minutter til de er hårdtkogte. Skylles, afkøles og pilles. Æggene skæres i begge ender, så de kan stå op. Vask og tør tomaterne og halvér dem. Snitfladerne krydres med salt og peber. På rundingerne sættes små mayonnaisetoppe og tomaterne sættes på æggene. Karse skæres af og fordeles rundt om æggene som græsplæne.

Næringsindhold

Fedt7 g Kulhydrater1 g Protein8 g kcal101 kJ456