
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mørk overtrækschokolade mørk overtrækschokolade | 200 g g | |
chokolade
chokolade (gerne kaffechokolade) | 50 g g | |
flormelis flormelis | 1 spsk. spsk. | |
smør smør | 25 g g | |
kaffelikør kaffelikør | 1 spsk. spsk. | |
kakaopulver
kakaopulver (til at drysse med) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFyldte kaffepraliner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak 150 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Fyld 15 rum i silikonebageformen halvt med smeltet chokolade, og drej chokoladen rundt i formen. Lad dem afkøle i køleskabet i 1 time. Hak kaffechokoladen, og smelt den over vandbad. Rør siet flormelis og smør deri. Bland kaffechokoladecremen og kaffelikøren sammen. Lad den køle af i ca. 2 minutter. Fordel massen oveni chokoladen i bageformens rum, men fyld ikke rummene helt op. Lad dem køle af natten over i køleskabet. Hak 50 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Lad den køle af i ca. 2 minutter, og fordel den herefter i bageformens rum, sådan at rummene er fyldt helt op. Lad det køle af, og løsn herefter pralinerne fra deres bageform. Vend dem i kakao efter ønske.