
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | mørk overtrækschokolade mørk overtrækschokolade | ||
50 g g | krydderurter krydderurt | ||
1 spsk spsk | flormelis flormelis | ||
25 g g | smør smør | ||
1 spsk spsk | kaffelikør kaffelikør | ||
kakaopulver
kakaopulver ((til at drysse med)) | |||
silikonebageform med minimum 15 rum silikonebageform med minimum 15 rum |
Fyldte kaffepraliner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Hak 150 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Fyld 15 rum i silikonebageformen halvt med smeltet chokolade, og drej chokoladen rundt i formen. Lad dem afkøle i køleskabet i 1 time. Hak kaffechokoladen, og smelt den over vandbad. Rør siet flormelis og smør deri. Bland kaffechokoladecremen og kaffelikøren sammen. Lad den køle af i ca. 2 minutter. Fordel massen oveni chokoladen i bageformens rum, men fyld ikke rummene helt op. Lad dem køle af natten over i køleskabet. Hak 50 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Lad den køle af i ca. 2 minutter, og fordel den herefter i bageformens rum, sådan at rummene er fyldt helt op. Lad det køle af, og løsn herefter pralinerne fra deres bageform. Vend dem i kakao efter ønske.