
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mørk overtrækschokolade mørk overtrækschokolade | 200 g g | ||
chokolade
chokolade (gerne kaffechokolade) | 50 g g | ||
flormelis flormelis | 1 spsk. spsk. | ||
smør smør | 25 g g | ||
kaffelikør kaffelikør | 1 spsk. spsk. | ||
kakaopulver
kakaopulver (til at drysse med) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteFyldte kaffepraliner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak 150 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Fyld 15 rum i silikonebageformen halvt med smeltet chokolade, og drej chokoladen rundt i formen. Lad dem afkøle i køleskabet i 1 time. Hak kaffechokoladen, og smelt den over vandbad. Rør siet flormelis og smør deri. Bland kaffechokoladecremen og kaffelikøren sammen. Lad den køle af i ca. 2 minutter. Fordel massen oveni chokoladen i bageformens rum, men fyld ikke rummene helt op. Lad dem køle af natten over i køleskabet. Hak 50 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Lad den køle af i ca. 2 minutter, og fordel den herefter i bageformens rum, sådan at rummene er fyldt helt op. Lad det køle af, og løsn herefter pralinerne fra deres bageform. Vend dem i kakao efter ønske.