Fyldte kaffepraliner

Fyldte kaffepraliner image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 55 min

Ingredienser

15 stk.
    • 200   g mørk overtrækschokolade
    • 50   g chokolade gerne kaffechokolade
    • 1   spsk. flormelis
    • 25   g smør
    • 1   spsk. kaffelikør
    •   kakaopulver til at drysse med

Forberedelse

    Hak 150 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Fyld 15 rum i silikonebageformen halvt med smeltet chokolade, og drej chokoladen rundt i formen. Lad dem afkøle i køleskabet i 1 time. Hak kaffechokoladen, og smelt den over vandbad. Rør siet flormelis og smør deri. Bland kaffechokoladecremen og kaffelikøren sammen. Lad den køle af i ca. 2 minutter. Fordel massen oveni chokoladen i bageformens rum, men fyld ikke rummene helt op. Lad dem køle af natten over i køleskabet. Hak 50 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Lad den køle af i ca. 2 minutter, og fordel den herefter i bageformens rum, sådan at rummene er fyldt helt op. Lad det køle af, og løsn herefter pralinerne fra deres bageform. Vend dem i kakao efter ønske.