Hak 150 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Fyld 15 rum i silikonebageformen halvt med smeltet chokolade, og drej chokoladen rundt i formen. Lad dem afkøle i køleskabet i 1 time. Hak kaffechokoladen, og smelt den over vandbad. Rør siet flormelis og smør deri. Bland kaffechokoladecremen og kaffelikøren sammen. Lad den køle af i ca. 2 minutter. Fordel massen oveni chokoladen i bageformens rum, men fyld ikke rummene helt op. Lad dem køle af natten over i køleskabet. Hak 50 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Lad den køle af i ca. 2 minutter, og fordel den herefter i bageformens rum, sådan at rummene er fyldt helt op. Lad det køle af, og løsn herefter pralinerne fra deres bageform. Vend dem i kakao efter ønske.
Fyldte kaffepraliner
Ingredienser
15
stk.
-
- 200 g mørk overtrækschokolade
- 50 g chokolade gerne kaffechokolade
- 1 spsk. flormelis
- 25 g smør
- 1 spsk. kaffelikør
- kakaopulver til at drysse med