#LidlOverrasker
Fyldte kaffepraliner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g mørk overtrækschokolade mørk overtrækschokolade
50 g g chokolade chokolade
(gerne kaffechokolade)
1 spsk. spsk. flormelis flormelis
25 g g smør smør
1 spsk. spsk. kaffelikør kaffelikør
kakaopulver kakaopulver
(til at drysse med)

Fyldte kaffepraliner

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(2)

Sådan gør du

Hak 150 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Fyld 15 rum i silikonebageformen halvt med smeltet chokolade, og drej chokoladen rundt i formen. Lad dem afkøle i køleskabet i 1 time. Hak kaffechokoladen, og smelt den over vandbad. Rør siet flormelis og smør deri. Bland kaffechokoladecremen og kaffelikøren sammen. Lad den køle af i ca. 2 minutter. Fordel massen oveni chokoladen i bageformens rum, men fyld ikke rummene helt op. Lad dem køle af natten over i køleskabet. Hak 50 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Lad den køle af i ca. 2 minutter, og fordel den herefter i bageformens rum, sådan at rummene er fyldt helt op. Lad det køle af, og løsn herefter pralinerne fra deres bageform. Vend dem i kakao efter ønske.

Fyldte kaffepraliner
55 min

Fyldte kaffepraliner

Ingredienser

mørk overtrækschokolade
200 g
chokolade (gerne kaffechokolade)
50 g
flormelis
1 spsk.
smør
25 g
kaffelikør
1 spsk.
kakaopulver (til at drysse med)
Fyldte kaffepraliner
55 min

Step 1

Fyldte kaffepraliner

Hak 150 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Fyld 15 rum i silikonebageformen halvt med smeltet chokolade, og drej chokoladen rundt i formen. Lad dem afkøle i køleskabet i 1 time. Hak kaffechokoladen, og smelt den over vandbad. Rør siet flormelis og smør deri. Bland kaffechokoladecremen og kaffelikøren sammen. Lad den køle af i ca. 2 minutter. Fordel massen oveni chokoladen i bageformens rum, men fyld ikke rummene helt op. Lad dem køle af natten over i køleskabet. Hak 50 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Lad den køle af i ca. 2 minutter, og fordel den herefter i bageformens rum, sådan at rummene er fyldt helt op. Lad det køle af, og løsn herefter pralinerne fra deres bageform. Vend dem i kakao efter ønske.

mørk overtrækschokolade: 200 g
chokolade (gerne kaffechokolade): 50 g
flormelis: 1 spsk.
smør: 25 g
kaffelikør: 1 spsk.
kakaopulver (til at drysse med)
Fyldte kaffepraliner

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Cashew-marcipan med hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Cashew-marcipan med hindbær
10 min
(3)
Hjemmelavet marcipan uden tilsat sukker

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hjemmelavet marcipan uden tilsat sukker
30 min
(4)
Konfektrulle med marcipan og nødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Konfektrulle med marcipan og nødder
10 min
(2)
Daddelmandler med chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Daddelmandler med chokolade
20 min
(1)
Marcipan med pæremos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Marcipan med pæremos
10 min
(1)
Chokolade med abrikos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chokolade med abrikos
45 min
(0)
Dadler med marcipan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Dadler med marcipan
60 min
(0)
Espresso-chokoladefudge

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Espresso-chokoladefudge
30 min
(5)
Florentinere med honning

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Florentinere med honning
20 min
(3)
Friske dadler med mandarin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Friske dadler med mandarin
20 min
(2)
Offer
Små træstammer med farvet kokosdrys

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små træstammer med farvet kokosdrys
4:00 t
(9)
Tørret frugtmiks dyppet i chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tørret frugtmiks dyppet i chokolade
10 min
(0)
Karameller med chokolade og flagesalt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Karameller med chokolade og flagesalt
60 min
(7)
Peanut- og honningsnack

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Peanut- og honningsnack
15 min
(3)
Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Påskeæg med hjemmelavet marcipan
30 min
(1)