Super frisk. Til Lidl Pris
Fyldte kaffepraliner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g mørk overtrækschokolade mørk overtrækschokolade
50 g g chokolade chokolade
(gerne kaffechokolade)
1 spsk. spsk. flormelis flormelis
25 g g smør smør
1 spsk. spsk. kaffelikør kaffelikør
kakaopulver kakaopulver
(til at drysse med)

Fyldte kaffepraliner

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(4)

Sådan gør du

Hak 150 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Fyld 15 rum i silikonebageformen halvt med smeltet chokolade, og drej chokoladen rundt i formen. Lad dem afkøle i køleskabet i 1 time. Hak kaffechokoladen, og smelt den over vandbad. Rør siet flormelis og smør deri. Bland kaffechokoladecremen og kaffelikøren sammen. Lad den køle af i ca. 2 minutter. Fordel massen oveni chokoladen i bageformens rum, men fyld ikke rummene helt op. Lad dem køle af natten over i køleskabet. Hak 50 g mørk overtrækschokolade fint, og smelt den over vandbad. Lad den køle af i ca. 2 minutter, og fordel den herefter i bageformens rum, sådan at rummene er fyldt helt op. Lad det køle af, og løsn herefter pralinerne fra deres bageform. Vend dem i kakao efter ønske.