Fuldkornswraps med løg og cayennepeber

Fuldkornswraps med løg og cayennepeber image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

6 stk.
    • 100   g fuldkornshvedemel eller havremel for en glutenfri variant
    • 1   dl mandeldrik
    • 0,25   - 0,5   tsk. cayennepeber
    • 0,25   tsk. salt
    • 0,5   dl olivenolie
    • 75   g løg et mellemstort løg

Forberedelse

    Pisk fuldkornsmel og mandelmælk sammen og tilsæt cayennepeber, salt og olivenolie. Rør det hele godt sammen. Hak løget fint og rør det sammen med resten. Steg på slip-let-pande uden fedtstof. Har du ikke en slip-let-pande, så tilsæt kun halvdelen af olien til dejen og brug resten af olien til at stege pandekagerne i.

    Tip

    Tilsæt frysetørret persille i dejen, det giver ekstra antioxidanter. Du kan også erstatte cayennepeber med hakket frisk chilipeber.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann