Pisk fuldkornsmel og mandelmælk sammen og tilsæt cayennepeber, salt og olivenolie. Rør det hele godt sammen. Hak løget fint og rør det sammen med resten. Steg på slip-let-pande uden fedtstof. Har du ikke en slip-let-pande, så tilsæt kun halvdelen af olien til dejen og brug resten af olien til at stege pandekagerne i.
Fuldkornswraps med løg og cayennepeber
Ingredienser
6
stk.
-
- 100 g fuldkornshvedemel eller havremel for en glutenfri variant
- 1 dl mandeldrik
- 0,25 - 0,5 tsk. cayennepeber
- 0,25 tsk. salt
- 0,5 dl olivenolie
- 75 g løg et mellemstort løg
Forberedelse
Tip
Tilsæt frysetørret persille i dejen, det giver ekstra antioxidanter. Du kan også erstatte cayennepeber med hakket frisk chilipeber.
Udarbejdet af Birgitte Nymann