Fudge med mokka og chokolade

Fudge med mokka og chokolade image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

1 stykke
    • 7   dl piskefløde
    • 100   g kaffebønne groftmalede
    • 250   g glukosesirup
    • 400   g rørsukker
    • 250   g chokolade
    • 150   g smør

Forberedelse

  1. Kog fløden op med kaffebønner.

  2. Sigt fløden igennem en fin sigte.

  3. Bland sukker og glukose ved svag varme, rør til rørsukkeret er opløst. Tilsæt kaffefløden.

  4. Lad derefter væsken koge ved kraftig varme i ca. 10 minutter og tag så gryden af varmen.

  5. Tilsæt chokolade og smør, kog igen til massen bliver tyk og sej.

  6. Kom massen i et fad beklædt med bagepapir.Køl den ned til stuetemperatur, til den har sat sig.

  7. Del den i passende stykker med en kniv eller saks.

  8. Pak karamellerne ind i små stykker papir.