Super frisk. Til Lidl Pris
Fudge med mokka og chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

piskefløde piskefløde7 dl dl
kaffebønne kaffebønne
(groftmalede)
100 g g
glukosesirup glukosesirup250 g g
rørsukker rørsukker400 g g
chokolade chokolade250 g g
smør smør150 g g

Fudge med mokka og chokolade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(3)

Opskriften

  1. Kog fløden op med kaffebønner.
  2. Sigt fløden igennem en fin sigte.
  3. Bland sukker og glukose ved svag varme, rør til rørsukkeret er opløst. Tilsæt kaffefløden.
  4. Lad derefter væsken koge ved kraftig varme i ca. 10 minutter og tag så gryden af varmen.
  5. Tilsæt chokolade og smør, kog igen til massen bliver tyk og sej.
  6. Kom massen i et fad beklædt med bagepapir.Køl den ned til stuetemperatur, til den har sat sig.
  7. Del den i passende stykker med en kniv eller saks.
  8. Pak karamellerne ind i små stykker papir.