Frugtsnegle

Frugtsnegle image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

12 stk.
  • Dej

    • 25   g smør
    • 1,5   dl vand
    • 25   g gær
    • 100   g yoghurt
    • 1   spsk. rørsukker
    • 1   tsk. salt
    • 60   g mysli grov mysli
    • 275   g hvedemel
  • Fyld

    • 3   bananer
    • 100   g hindbær
    • 1   spsk. rørsukker

Forberedelse

    Smelt smørret i en gryde, og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen sammen, dæk den til, og stil den til hævning et lunt sted i 1 time. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den igennem. Tilsæt evt. den sidste mel. Rul dejen ud til en aflang firkant (ca. 30 x 50 cm). Mos bananerne, og smør dem ud på dejen (lad det øverste stykke på den lange led være fri). Fordel hindbærrene på bananerne, drys med sukker, og rul dejen sammen op mod det frie stykke. Skær rouladen ud i 12 skriver (ca. 4 cm), og læg sneglene på en plade beklædt med bagepapir. Tryk dem en anelse flade. Lad sneglene hæve igen i ca. 15 min tildækket. Bag dem midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 min.TipI stedet for hindbær kan du også bruge fx jordbær, brombær eller tørret frugt. Undgå væskeholdig frugt som appelsin og kiwi.