
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dej
smør smør | 25 g g | |
vand vand | 1,5 dl dl | |
gær gær | 25 g g | |
yoghurt yoghurt | 100 g g | |
rørsukker rørsukker | 1 spsk. spsk. | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
mysli
mysli (grov mysli) | 60 g g | |
hvedemel hvedemel | 275 g g |
Fyld
bananer banan | 3 | |
hindbær hindbær | 100 g g | |
rørsukker rørsukker | 1 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrugtsnegle
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen sammen, dæk den til, og stil den til hævning et lunt sted i 1 time. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den igennem. Tilsæt evt. den sidste mel. Rul dejen ud til en aflang firkant (ca. 30 x 50 cm). Mos bananerne, og smør dem ud på dejen (lad det øverste stykke på den lange led være fri). Fordel hindbærrene på bananerne, drys med sukker, og rul dejen sammen op mod det frie stykke. Skær rouladen ud i 12 skriver (ca. 4 cm), og læg sneglene på en plade beklædt med bagepapir. Tryk dem en anelse flade. Lad sneglene hæve igen i ca. 15 min tildækket. Bag dem midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 min.TipI stedet for hindbær kan du også bruge fx jordbær, brombær eller tørret frugt. Undgå væskeholdig frugt som appelsin og kiwi.