Super frisk. Til Lidl Pris
Frugtsnegle

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Dej

25 g g smør smør
1,5 dl dl vand vand
25 g g gær gær
100 g g yoghurt yoghurt
1 spsk. spsk. rørsukker rørsukker
1 tsk. tsk. salt salt
60 g g mysli mysli
(grov mysli)
275 g g hvedemel hvedemel

Fyld

3 bananer banan
100 g g hindbær hindbær
1 spsk. spsk. rørsukker rørsukker

Frugtsnegle

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(14)

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde, og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen sammen, dæk den til, og stil den til hævning et lunt sted i 1 time. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den igennem. Tilsæt evt. den sidste mel. Rul dejen ud til en aflang firkant (ca. 30 x 50 cm). Mos bananerne, og smør dem ud på dejen (lad det øverste stykke på den lange led være fri). Fordel hindbærrene på bananerne, drys med sukker, og rul dejen sammen op mod det frie stykke. Skær rouladen ud i 12 skriver (ca. 4 cm), og læg sneglene på en plade beklædt med bagepapir. Tryk dem en anelse flade. Lad sneglene hæve igen i ca. 15 min tildækket. Bag dem midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 min.TipI stedet for hindbær kan du også bruge fx jordbær, brombær eller tørret frugt. Undgå væskeholdig frugt som appelsin og kiwi.