Frugtskål med ristede havregryn og kokos

Frugtskål med ristede havregryn og kokos image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 20   g kokosmel
    • 30   g havregryn finvalsede havregryn
    • 2   bananer 2 modne bananer
    • 4   pærer 4 modne pærer
    • 100   g tørrede figner
    • 350   g blåbær friske blåbær
    • 200   g yoghurt
    •   vaniljestænger Kornene fra ½ vaniljestang

Forberedelse

  1. Rist kokos og havegryn let på en tør pande, lad dem køle af.

  2. Skræl bananerne, skær ½ banan i tynde skiver, og stil den til side.

  3. Skræl pærerne, del dem i kvarte, og fjern kernerne.

  4. Fjern stilken på fignerne, hak fignerne groft.

  5. Blend dem med 300 g blåbær, yoghurt, banan, pærer og vaniljekorn til en glat, cremet smoothie.

  6. Fordel smoothien i 4 skåle. Pynt med bananskiver, øvrige blåbær og kokosblandingen, og servér straks.