
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Pizzadej
boghvedemel boghvedemel | 1,5 dl dl | |
havregryn havregryn | 1 dl dl | |
kokossukker kokossukker | 1 spsk. spsk. | |
vaniljepulver vaniljepulver | 1 tsk. tsk. | |
natron natron | 0,25 tsk. tsk. | |
bagepulver bagepulver | 0,25 tsk. tsk. | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
æg æg | 1 | |
skyr
skyr (gerne skyr med vanilje) | 3 spsk. spsk. | |
kokosolie kokosolie | 2 spsk. spsk. |
Creme
mascarpone mascarpone | 200 g g | |
sukker sukker | 2 - 3 spsk. spsk. | |
vaniljestænger
vaniljestang (Korn fra 1 vaniljestang) | 1 |
Pynt
blandet frugt blandet frugt | ||
hvid chokolade
hvid chokolade (groft hakket) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrugtpizza
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pizzadej
- Start med at blende havregrynene til mel.
- Hæld det derefter over i en skål med de øvrige tørre ingredienser, og bland det hele godt sammen.
- Pisk ægget sammen med de øvrige våde ingredienser i en anden skål.
- Rør de tørre ingredienser sammen med de våde - du skal have en klæbrig sammenhængende dej - tilsæt eventuelt lidt ekstra mel, hvis det er nødvendigt.
- Dejen er godt klistret, så fugt dine hænder, og fordel derefter dejen i to, og form to små pizzabunde på en bageplade med bagepapir.
- Lav dem så tynde som muligt.
- Bag dem derefter i ca. 12 min ved 200 grader, til de er let gyldne.
- Lad pizzaerne køle af, inden du tilsætter dine toppings.
Mascarponecreme
Rør mascarponen cremet med sukker og vaniljekorn, og spred den ud over pizzabunden.
Topping
Skær frugterne i tynde skiver og læg dem på pizzaen og drys med hvid chokolade.