
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Pizzadej
1,5 dl dl | boghvedemel boghvedemel | ||
1 dl dl | havregryn havregryn | ||
1 spsk spsk | kokossukker kokossukker | ||
1 tsk tsk | vaniljepulver vaniljepulver | ||
0,25 tsk tsk | natron natron | ||
0,25 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
1 | æg æg | ||
3 spsk spsk | skyr
skyr ((gerne skyr med vanilje)) | ||
2 spsk spsk | kokosolie kokosolie |
Creme
200 g g | mascarpone mascarpone | ||
2 -3 spsk spsk | sukker sukker | ||
1 | vaniljestænger
vaniljestang ((Korn fra 1 vaniljestang)) |
Pynt
blandet frugt blandet frugt | |||
hvid chokolade
hvid chokolade ((groft hakket)) |
Frugtpizza
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
PizzadejStart med at blende havregrynene til mel. Hæld det derefter over i en skål med de øvrige tørre ingredienser, og bland det hele godt sammen.Pisk ægget sammen med de øvrige våde ingredienser i en anden skål. Rør de tørre ingredienser sammen med de våde - du skal have en klæbrig sammenhængende dej - tilsæt eventuelt lidt ekstra mel, hvis det er nødvendigt.Dejen er godt klistret, så fugt dine hænder, og fordel derefter dejen i to, og form to små pizzabunde på en bageplade med bagepapir.Lav dem så tynde som muligt.Bag dem derefter i ca. 12 min ved 200 grader, til de er let gyldne.
Lad pizzaernekøle, inden du tilsætter dine toppings.
MascarponecremeRør mascarponen cremet med sukker og vaniljekorn og spred den ud over pizzabunden.
ToppingSkær frugterne i tynde skiver og læg dem på pizzaen og drys med hvid chokolade.