Pizzadej
Frugtpizza
Ingredienser
-
Pizzadej
- 1,5 dl boghvedemel
- 1 dl havregryn
- 1 spsk. kokossukker
- 1 tsk. vaniljepulver
- 0,25 tsk. natron
- 0,25 tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt
- 1 æg
- 3 spsk. skyr gerne skyr med vanilje
- 2 spsk. kokosolie
-
Creme
- 200 g mascarpone
- 2 - 3 spsk. sukker
- 1 vaniljestang Korn fra 1 vaniljestang
-
Pynt
- blandet frugt
- hvid chokolade groft hakket
Forberedelse
Start med at blende havregrynene til mel.
Hæld det derefter over i en skål med de øvrige tørre ingredienser, og bland det hele godt sammen.
Pisk ægget sammen med de øvrige våde ingredienser i en anden skål.
Rør de tørre ingredienser sammen med de våde - du skal have en klæbrig sammenhængende dej - tilsæt eventuelt lidt ekstra mel, hvis det er nødvendigt.
Dejen er godt klistret, så fugt dine hænder, og fordel derefter dejen i to, og form to små pizzabunde på en bageplade med bagepapir.
Lav dem så tynde som muligt.
Bag dem derefter i ca. 12 min ved 200 grader, til de er let gyldne.
Lad pizzaerne køle af, inden du tilsætter dine toppings.
Mascarponecreme
Rør mascarponen cremet med sukker og vaniljekorn, og spred den ud over pizzabunden.
Topping
Skær frugterne i tynde skiver og læg dem på pizzaen og drys med hvid chokolade.