Super frisk. Til Lidl Pris
Frugtpizza

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Pizzadej

1,5 dl dl boghvedemel boghvedemel
1 dl dl havregryn havregryn
1 spsk. spsk. kokossukker kokossukker
1 tsk. tsk. vaniljepulver vaniljepulver
0,25 tsk. tsk. natron natron
0,25 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1 knsp. knsp. salt salt
1 æg æg
3 spsk. spsk. skyr skyr
(gerne skyr med vanilje)
2 spsk. spsk. kokosolie kokosolie

Creme

200 g g mascarpone mascarpone
2 - 3 spsk. spsk. sukker sukker
1 vaniljestænger vaniljestang
(Korn fra 1 vaniljestang)

Pynt

blandet frugt blandet frugt
hvid chokolade hvid chokolade
(groft hakket)

Frugtpizza

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(12)

Sådan gør du

PizzadejStart med at blende havregrynene til mel. Hæld det derefter over i en skål med de øvrige tørre ingredienser, og bland det hele godt sammen.Pisk ægget sammen med de øvrige våde ingredienser i en anden skål. Rør de tørre ingredienser sammen med de våde - du skal have en klæbrig sammenhængende dej - tilsæt eventuelt lidt ekstra mel, hvis det er nødvendigt.Dejen er godt klistret, så fugt dine hænder, og fordel derefter dejen i to, og form to små pizzabunde på en bageplade med bagepapir.Lav dem så tynde som muligt.Bag dem derefter i ca. 12 min ved 200 grader, til de er let gyldne.

Lad pizzaernekøle, inden du tilsætter dine toppings.

MascarponecremeRør mascarponen cremet med sukker og vaniljekorn og spred den ud over pizzabunden.

ToppingSkær frugterne i tynde skiver og læg dem på pizzaen og drys med hvid chokolade.