Super frisk. Til Lidl Pris
Frisk pasta med rodfrugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 rødløg rødløg
600 g g blandede rodfrugter blandede rodfrugter
250 g g champignoner champignon
spsk. spsk. olie olie
(Til stegning)
3 kviste kvist frisk timian frisk timian
1 fed fed hvidløg hvidløg
2 dl dl bouillon bouillon
1 dl dl madlavningsfløde madlavningsfløde
2 tsk. tsk. majsstivelse majsstivelse
2 tsk. tsk. dijonsennep dijonsennep
Salt og peber Salt og peber
400 g g frisk pasta frisk pasta

Frisk pasta med rodfrugter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(67)

Sådan gør du

Pil løget, og skær det i både. Skræl rodfrugterne, og skær i mundrette stykker.

Skær champignoner i tykke skiver. Svits løg, rodfrugter og champignon i en stor, tykbundet gryde.

Tilsæt timian, presset hvidløg og bouillon, og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter, til rodfrugterne er møre. Rør fløde sammen med majsstivelse og sennep, og hæld blandingen ved grøntsagerne.

Lad simre i ca. 2 minutter, mens du rører i gryden. Kog pastaen som angivet på emballagen, og vend den sammen med rodfrugterne. Vend friske timianblade i ved servering