
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | rødløg rødløg | ||
600 g g | blandede rodfrugter blandede rodfrugter | ||
250 g g | champignoner champignon | ||
spsk. spsk. | olie
olie (Til stegning) | ||
3 kviste kvist | frisk timian frisk timian | ||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 dl dl | bouillon bouillon | ||
1 dl dl | madlavningsfløde madlavningsfløde | ||
2 tsk. tsk. | majsstivelse majsstivelse | ||
2 tsk. tsk. | dijonsennep dijonsennep | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
400 g g | frisk pasta frisk pasta |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteFrisk pasta med rodfrugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Pil løget, og skær det i både. Skræl rodfrugterne, og skær i mundrette stykker.
Skær champignoner i tykke skiver. Svits løg, rodfrugter og champignon i en stor, tykbundet gryde.
Tilsæt timian, presset hvidløg og bouillon, og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter, til rodfrugterne er møre. Rør fløde sammen med majsstivelse og sennep, og hæld blandingen ved grøntsagerne.
Lad simre i ca. 2 minutter, mens du rører i gryden. Kog pastaen som angivet på emballagen, og vend den sammen med rodfrugterne. Vend friske timianblade i ved servering