Frisk pasta med rodfrugter

Frisk pasta med rodfrugter image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   rødløg
    • 600   g blandede rodfrugter
    • 250   g champignoner
    •   spsk. olie Til stegning
    • 3   kviste frisk timian
    • 1   fed hvidløg
    • 2   dl bouillon
    • 1   dl madlavningsfløde
    • 2   tsk. majsstivelse
    • 2   tsk. dijonsennep
    •   salt og peber
    • 400   g frisk pasta

Forberedelse

    Pil løget, og skær det i både. Skræl rodfrugterne, og skær i mundrette stykker.

    Skær champignoner i tykke skiver. Svits løg, rodfrugter og champignon i en stor, tykbundet gryde.

    Tilsæt timian, presset hvidløg og bouillon, og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter, til rodfrugterne er møre. Rør fløde sammen med majsstivelse og sennep, og hæld blandingen ved grøntsagerne.

    Lad simre i ca. 2 minutter, mens du rører i gryden. Kog pastaen som angivet på emballagen, og vend den sammen med rodfrugterne. Vend friske timianblade i ved servering