Pil løget, og skær det i både. Skræl rodfrugterne, og skær i mundrette stykker.
Frisk pasta med rodfrugter
Ingredienser
4
portioner
-
- 1 rødløg
- 600 g blandede rodfrugter
- 250 g champignoner
- spsk. olie Til stegning
- 3 kviste frisk timian
- 1 fed hvidløg
- 2 dl bouillon
- 1 dl madlavningsfløde
- 2 tsk. majsstivelse
- 2 tsk. dijonsennep
- salt og peber
- 400 g frisk pasta
Forberedelse
Skær champignoner i tykke skiver. Svits løg, rodfrugter og champignon i en stor, tykbundet gryde.
Tilsæt timian, presset hvidløg og bouillon, og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter, til rodfrugterne er møre. Rør fløde sammen med majsstivelse og sennep, og hæld blandingen ved grøntsagerne.
Lad simre i ca. 2 minutter, mens du rører i gryden. Kog pastaen som angivet på emballagen, og vend den sammen med rodfrugterne. Vend friske timianblade i ved servering