Hak nødder og mandler groft. Smelt smørret og rør honning og fløde heri. Kog blandingen op ved lav varme og tilsæt herefter nødder og mandler. Rør godt rundt. Sæt små klatter af nødde-mandelmassen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag ved 175 grader i 7-8 min. Hold øje med at de ikke bliver brændte. Ikke alle ovne bager ens. Lad kagerne køle af. De stivner, når de er afkøkede. Smelt chokoladen i vandbad og dyp kagerne deri. Stil dem i køleskabet til chokoladen er stivnet.Udarbejdet af Birgitte Nymann
Florentinere med honning
Ingredienser
1
portion
-
- 75 g hasselnødder
- 75 g mandler
- 10 g smør
- 0,5 spsk. honning
- 2 spsk. fløde
- 25 g mørk chokolade min 70%
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
1193
Protein (g)
29
Kulhydrat (g)
51
Fedt (g)
95