
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hasselnødder hasselnød | 75 g g | |
mandler mandel | 75 g g | |
smør smør | 10 g g | |
honning honning | 0,5 spsk. spsk. | |
fløde fløde | 2 spsk. spsk. | |
mørk chokolade
mørk chokolade (min 70%) | 25 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFlorentinere med honning
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak nødder og mandler groft. Smelt smørret og rør honning og fløde heri. Kog blandingen op ved lav varme og tilsæt herefter nødder og mandler. Rør godt rundt. Sæt små klatter af nødde-mandelmassen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag ved 175 grader i 7-8 min. Hold øje med at de ikke bliver brændte. Ikke alle ovne bager ens. Lad kagerne køle af. De stivner, når de er afkøkede. Smelt chokoladen i vandbad og dyp kagerne deri. Stil dem i køleskabet til chokoladen er stivnet.Udarbejdet af Birgitte Nymann