Rør alle ingredienserne sammen (undtagen ingefær, fisk og fedtstof). Skræl ingefæren og kom den i en foodprocessor sammen med fisken og den sammenrørte masse. Blend det hele til en fin fiskefars. Kom fedtstof på panden. Husk at fedtstoffet er usundt, hvis det ryger, så brug ikke for høj varme. Steg frikadellerne til de er gyldne og gennemstegte (stegetiden afhænger af størrelsen på frikadellen).
Fiskefrikadeller
Ingredienser
4
personer
-
- 3 spsk. kokosmælk
- 3 spsk. fuldkornshvedemel
- 5 forårsløg hakkede
- 1 stk. ingefær
- 0,5 - 1 rød chili
- olivenolie
- 500 g torsk
Forberedelse
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
677
Fedt (g)
14.2
Kulhydrat (g)
40
Protein (g)
100