Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

4 personer
    • 3   spsk. kokosmælk
    • 3   spsk. fuldkornshvedemel
    • 5   forårsløg hakkede
    • 1   stk. ingefær
    • 0,5   - 1   rød chili
    •   olivenolie
    • 500   g torsk

Forberedelse

    Rør alle ingredienserne sammen (undtagen ingefær, fisk og fedtstof). Skræl ingefæren og kom den i en foodprocessor sammen med fisken og den sammenrørte masse. Blend det hele til en fin fiskefars. Kom fedtstof på panden. Husk at fedtstoffet er usundt, hvis det ryger, så brug ikke for høj varme. Steg frikadellerne til de er gyldne og gennemstegte (stegetiden afhænger af størrelsen på frikadellen).

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 677
Protein (g) 100
Kulhydrat (g) 40
Fedt (g) 14.2