Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

NiveauNem
Tid25 min

Forberedelse

    Fiskefrikadeller smager herligt, og de hjemmelavede er altid bedst! Her får du en opskrift på velsmagende fiskefrikadeller som du nemt kan tilpasse efter smag og behag. Server fiskefrikadellerne med en god salat, på rugbrød i børnenes madpakker, eller endda på det kolde bord til påskefrokosten.

  1. Rør alle ingredienserne sammen (undtagen ingefær, fisk og fedtstof).
  2. Skræl ingefæren og kom den i en foodprocessor sammen med fisken og den sammenrørte masse. Blend det hele til en fin fiskefars.
  3. Kom fedtstof på panden. Undgå at det ryger, så brug ikke for høj varme.
  4. Steg frikadellerne til de er gyldne og gennemstegte (stegetiden afhænger af størrelsen på frikadellen).
  5. Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal677 kCal
Kulhydrat (g) 40 g
Protein (g) 100 g
Fedt (g)14.2 g

Lignende opskrifter