
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kokosmælk kokosmælk | 3 spsk. spsk. | |
fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | 3 spsk. spsk. | |
forårsløg
forårsløg (hakkede) | 5 | |
ingefær ingefær | 1 stk. stk. | |
røde chilier rød chili | 0,5 - 1 | |
olivenolie olivenolie | ||
torsk torsk | 500 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFiskefrikadeller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rør alle ingredienserne sammen (undtagen ingefær, fisk og fedtstof). Skræl ingefæren og kom den i en foodprocessor sammen med fisken og den sammenrørte masse. Blend det hele til en fin fiskefars. Kom fedtstof på panden. Husk at fedtstoffet er usundt, hvis det ryger, så brug ikke for høj varme. Steg frikadellerne til de er gyldne og gennemstegte (stegetiden afhænger af størrelsen på frikadellen).
Udarbejdet af Birgitte Nymann