
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
sennepsfrø sennepsfrø | 2 spsk. spsk. | |
figner figne | 600 g g | |
løg løg | 1 | |
smør smør | 2 spsk. spsk. | |
rørsukker rørsukker | 2 spsk. spsk. | |
balsamico balsamico | 4 - 6 spsk. spsk. | |
tørret timian tørret timian | 1 knsp. knsp. | |
salt salt | ||
sennep
sennep (middelstærk eller stærk) | 4 - 6 tsk. tsk. | |
forskellige oste forskellige oste | 600 g g | |
baguetter baguette |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFigensennep til osteplatten
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sennepsfrøene ristes let på en tør pande, hvorefter de hældes over på en tallerken til afkøling. Skyl 500g figner, fjern stilkene og skær frugterne i tern. Pil løget, hak det og rist det i smeltet smør i en pande med slip-let belægning, indtil de er klart. Tilsæt figenternene og lad dem riste med i 2-3 minutter. Strø sukker på og lad det stå ca. 1 minut til det er smeltet. Tilsæt 4 spsk. balsamico eddike og krydr med timian og salt. Rist videre ved svag varme i ca. 5 minutter under konstant omrøring til massen tykner. Efter behov smages til med balsamico eddike og salt. De ristede sennepsfrø og sennep røres i lidt efter lidt, smag til og lad det køle af. Opbevares i køleskab indtil serveringen. De resterende figner skylles og deles i kvarte. Anret sammen med ost på et fad. Server figensennep og baguette til.