Vask kartoflerne og skær dem i både. Skyl dem i koldt vand og dup dem tørre. Vend dem med olie, salt og peber og kom dem i en bradepande. Sæt bradepanden i ovnen ved 200 °C og steg kartoflerne i 15 minutter.
Fadkoteletter med stegte æbler
Ingredienser
4
portioner
-
- 1,5 kg kartofler
- 1 spsk. olie
- 700 g koteletter
- salt og peber
- 4 æbler
- 2 løg
- 3 dl æblemost
- 2 cm ingefær frisk
Forberedelse
Drys i mellemtiden koteletterne med salt og peber og brun dem godt på begge sider i en pande.
Fordel koteletterne oven på kartoflerne (efter de 15 minutter). Skræl løg og skær dem i både. Del æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i tykke både. Steg løg og æbler på panden til æblerne tager lidt farve. Fordel æbler og løg over koteletterne. Kog panden af med æblemost og hæld det over i bradepanden. Sæt bradepanden tilbage i ovnen og lad det stege færdigt i ovnen i ca. 30 minutter.