Super frisk. Til Lidl Pris
Fadkoteletter med stegte æbler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1,5 kg kg kartofler kartoffel
1 spsk. spsk. olie olie
700 g g koteletter kotelet
Salt og peber Salt og peber
4 æbler æble
2 løg løg
3 dl dl æblemost æblemost
2 cm cm ingefær ingefær
(frisk)

Fadkoteletter med stegte æbler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(26)

Sådan gør du

Vask kartoflerne og skær dem i både. Skyl dem i koldt vand og dup dem tørre. Vend dem med olie, salt og peber og kom dem i en bradepande. Sæt bradepanden i ovnen ved 200 °C og steg kartoflerne i 15 minutter.

Drys i mellemtiden koteletterne med salt og peber og brun dem godt på begge sider i en pande.

Fordel koteletterne oven på kartoflerne (efter de 15 minutter). Skræl løg og skær dem i både. Del æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i tykke både. Steg løg og æbler på panden til æblerne tager lidt farve. Fordel æbler og løg over koteletterne. Kog panden af med æblemost og hæld det over i bradepanden. Sæt bradepanden tilbage i ovnen og lad det stege færdigt i ovnen i ca. 30 minutter.