Fadkoteletter med stegte æbler

Fadkoteletter med stegte æbler image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 55 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1,5   kg kartofler
    • 1   spsk. olie
    • 700   g koteletter
    •   salt og peber
    • 4   æbler
    • 2   løg
    • 3   dl æblemost
    • 2   cm ingefær frisk

Forberedelse

    Vask kartoflerne og skær dem i både. Skyl dem i koldt vand og dup dem tørre. Vend dem med olie, salt og peber og kom dem i en bradepande. Sæt bradepanden i ovnen ved 200 °C og steg kartoflerne i 15 minutter.

    Drys i mellemtiden koteletterne med salt og peber og brun dem godt på begge sider i en pande.

    Fordel koteletterne oven på kartoflerne (efter de 15 minutter). Skræl løg og skær dem i både. Del æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i tykke både. Steg løg og æbler på panden til æblerne tager lidt farve. Fordel æbler og løg over koteletterne. Kog panden af med æblemost og hæld det over i bradepanden. Sæt bradepanden tilbage i ovnen og lad det stege færdigt i ovnen i ca. 30 minutter.