Espressokaffe med vinterkrydderier

Espressokaffe med vinterkrydderier image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

1 person
    • 2   dråber appelsinolie
    • 1   dråbe ingefærolie
    • 1   tsk. mandelolie eller amarettosirup
    • 0,5   tsk. flydende vanilje
    • 1,25   dl sødmælk
    • 1   espresso
    •   stødt kanel
    •   stødt kardemomme

Forberedelse

  1. Dryp olier og vanilje i bunden af en kop.

  2. Varm mælken til 70 grader.

  3. Steam mælken til blødt skum, hvis du har en espressomaskine, der kan det. Ellers pisk i mælken mens den varmes, så den får en mere cremet struktur.

  4. Bryg espressoen, på en espressomaskine eller på en mokkakande, af 18 gram god espressokaffe til 3 cl vand.

  5. Drys med kanel og kardemomme. Hæld mælken over. Server straks.