Super frisk. Til Lidl Pris
Espressokaffe med vinterkrydderier

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

appelsinolie appelsinolie2 dråber dråbe
ingefærolie ingefærolie1 dråber dråbe
mandelolie mandelolie
(eller amarettosirup)
1 tsk. tsk.
flydende vanilje flydende vanilje0,5 tsk. tsk.
sødmælk sødmælk1,25 dl dl
espresso espresso1
stødt kanel stødt kanel
stødt kardemomme stødt kardemomme

Espressokaffe med vinterkrydderier

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(0)

Opskriften

  1. Dryp olier og vanilje i bunden af en kop.
  2. Varm mælken til 70 grader.
  3. Steam mælken til blødt skum, hvis du har en espressomaskine, der kan det. Ellers pisk i mælken mens den varmes, så den får en mere cremet struktur.
  4. Bryg espressoen, på en espressomaskine eller på en mokkakande, af 18 gram god espressokaffe til 3 cl vand.
  5. Drys med kanel og kardemomme. Hæld mælken over. Server straks.