
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mørk chokolade
mørk chokolade (min. 55% kakaoindhold) | 125 g g | ||
mælkechokolade mælkechokolade | 125 g g | ||
skumfiduser skumfidus | 100 g g | ||
sukker sukker | 350 g g | ||
fedtstof fedtstof | |||
kondenseret mælk kondenseret mælk | 100 ml ml | ||
smør smør | 40 g g | ||
espresso espresso | 50 ml ml | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteEspresso-chokoladefudge
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær både mælkechokoladen og den mørke chokolade i små tern. Skær skumfiduserne i små stykker. Beklæd et firkantet ovnfast fad eller en bageform (ca. 15 x 18 cm) med smurt bagepapir. Smelt sukker, mælk, espresso, smør og salt i en høj gryde, mens du rører. Bring blandingen i kog. Lad den bulderkoge i 1 minut under stadig omrøring. Tag gryden af blusset. Kom chokoladen og skumfiduserne i, og lad dem smelte under omrøring. Hæld massen i formen, og stil den koldt i ca. 2 timer. Aftegn herefter 30-35 firkanter i massen, og stil den i køleskabet igen i 3-4 timer eller natten over, indtil den er stivnet. Tag den stivnede masse ud af formen. Fjern forsigtigt bagepapiret, og skær fudge-massen ud i de aftegnede firkanter. Læg efter behag stykkerne i konfektforme eller i kræmmerhuse lavet af firkantede stykker bage- eller mellemlægspapir. Fudge-stykkerne opbevares tørt og ikke for varmt.
Du skal bruge enten konfektforme af papir, bagepapir eller mellemlægspapir