Super frisk. Til Lidl Pris
Espresso-chokoladefudge

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

mørk chokolade mørk chokolade
(min. 55% kakaoindhold)
125 g g
mælkechokolade mælkechokolade125 g g
skumfiduser skumfidus100 g g
sukker sukker350 g g
fedtstof fedtstof
kondenseret mælk kondenseret mælk100 ml ml
smør smør40 g g
espresso espresso50 ml ml
salt salt1 knsp. knsp.

Espresso-chokoladefudge

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(13)

Opskriften

Skær både mælkechokoladen og den mørke chokolade i små tern. Skær skumfiduserne i små stykker. Beklæd et firkantet ovnfast fad eller en bageform (ca. 15 x 18 cm) med smurt bagepapir. Smelt sukker, mælk, espresso, smør og salt i en høj gryde, mens du rører. Bring blandingen i kog. Lad den bulderkoge i 1 minut under stadig omrøring. Tag gryden af blusset. Kom chokoladen og skumfiduserne i, og lad dem smelte under omrøring. Hæld massen i formen, og stil den koldt i ca. 2 timer. Aftegn herefter 30-35 firkanter i massen, og stil den i køleskabet igen i 3-4 timer eller natten over, indtil den er stivnet. Tag den stivnede masse ud af formen. Fjern forsigtigt bagepapiret, og skær fudge-massen ud i de aftegnede firkanter. Læg efter behag stykkerne i konfektforme eller i kræmmerhuse lavet af firkantede stykker bage- eller mellemlægspapir. Fudge-stykkerne opbevares tørt og ikke for varmt.

Du skal bruge enten konfektforme af papir, bagepapir eller mellemlægspapir