Super frisk. Til Lidl Pris
Espresso-chokoladefudge

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

125 g g mørk chokolade mørk chokolade
(min. 55% kakaoindhold)
125 g g mælkechokolade mælkechokolade
100 g g skumfiduser skumfidus
350 g g sukker sukker
fedtstof fedtstof
100 ml ml kondenseret mælk kondenseret mælk
40 g g smør smør
50 ml ml espresso espresso
1 knsp. knsp. salt salt

Espresso-chokoladefudge

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(7)

Sådan gør du

Skær både mælkechokoladen og den mørke chokolade i små tern. Skær skumfiduserne i små stykker. Beklæd et firkantet ovnfast fad eller en bageform (ca. 15 x 18 cm) med smurt bagepapir. Smelt sukker, mælk, espresso, smør og salt i en høj gryde, mens du rører. Bring blandingen i kog. Lad den bulderkoge i 1 minut under stadig omrøring. Tag gryden af blusset. Kom chokoladen og skumfiduserne i, og lad dem smelte under omrøring. Hæld massen i formen, og stil den koldt i ca. 2 timer. Aftegn herefter 30-35 firkanter i massen, og stil den i køleskabet igen i 3-4 timer eller natten over, indtil den er stivnet. Tag den stivnede masse ud af formen. Fjern forsigtigt bagepapiret, og skær fudge-massen ud i de aftegnede firkanter. Læg efter behag stykkerne i konfektforme eller i kræmmerhuse lavet af firkantede stykker bage- eller mellemlægspapir. Fudge-stykkerne opbevares tørt og ikke for varmt.

Du skal bruge enten konfektforme af papir, bagepapir eller mellemlægspapir