#LidlOverrasker
Espresso-chokoladefudge

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

125 g g mørk chokolade mørk chokolade
(min. 55% kakaoindhold)
125 g g mælkechokolade mælkechokolade
100 g g skumfiduser skumfidus
350 g g sukker sukker
fedtstof fedtstof
100 ml ml kondenseret mælk kondenseret mælk
40 g g smør smør
50 ml ml espresso espresso
1 knsp. knsp. salt salt

Espresso-chokoladefudge

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(5)

Sådan gør du

Skær både mælkechokoladen og den mørke chokolade i små tern. Skær skumfiduserne i små stykker. Beklæd et firkantet ovnfast fad eller en bageform (ca. 15 x 18 cm) med smurt bagepapir. Smelt sukker, mælk, espresso, smør og salt i en høj gryde, mens du rører. Bring blandingen i kog. Lad den bulderkoge i 1 minut under stadig omrøring. Tag gryden af blusset. Kom chokoladen og skumfiduserne i, og lad dem smelte under omrøring. Hæld massen i formen, og stil den koldt i ca. 2 timer. Aftegn herefter 30-35 firkanter i massen, og stil den i køleskabet igen i 3-4 timer eller natten over, indtil den er stivnet. Tag den stivnede masse ud af formen. Fjern forsigtigt bagepapiret, og skær fudge-massen ud i de aftegnede firkanter. Læg efter behag stykkerne i konfektforme eller i kræmmerhuse lavet af firkantede stykker bage- eller mellemlægspapir. Fudge-stykkerne opbevares tørt og ikke for varmt.

Du skal bruge enten konfektforme af papir, bagepapir eller mellemlægspapir

Espresso-chokoladefudge
30 min

Espresso-chokoladefudge

Ingredienser

mørk chokolade (min. 55% kakaoindhold)
125 g
mælkechokolade
125 g
skumfidus
100 g
sukker
350 g
fedtstof
kondenseret mælk
100 ml
smør
40 g
espresso
50 ml
salt
1 knsp.
Espresso-chokoladefudge
30 min

Step 1

Espresso-chokoladefudge

Skær både mælkechokoladen og den mørke chokolade i små tern. Skær skumfiduserne i små stykker. Beklæd et firkantet ovnfast fad eller en bageform (ca. 15 x 18 cm) med smurt bagepapir. Smelt sukker, mælk, espresso, smør og salt i en høj gryde, mens du rører. Bring blandingen i kog. Lad den bulderkoge i 1 minut under stadig omrøring. Tag gryden af blusset. Kom chokoladen og skumfiduserne i, og lad dem smelte under omrøring. Hæld massen i formen, og stil den koldt i ca. 2 timer. Aftegn herefter 30-35 firkanter i massen, og stil den i køleskabet igen i 3-4 timer eller natten over, indtil den er stivnet. Tag den stivnede masse ud af formen. Fjern forsigtigt bagepapiret, og skær fudge-massen ud i de aftegnede firkanter. Læg efter behag stykkerne i konfektforme eller i kræmmerhuse lavet af firkantede stykker bage- eller mellemlægspapir. Fudge-stykkerne opbevares tørt og ikke for varmt.

Du skal bruge enten konfektforme af papir, bagepapir eller mellemlægspapir

mørk chokolade (min. 55% kakaoindhold): 125 g
mælkechokolade: 125 g
skumfidus: 100 g
sukker: 350 g
fedtstof
kondenseret mælk: 100 ml
smør: 40 g
espresso: 50 ml
salt: 1 knsp.
Espresso-chokoladefudge

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Cashew-marcipan med hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Cashew-marcipan med hindbær
10 min
(3)
Hjemmelavet marcipan uden tilsat sukker

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hjemmelavet marcipan uden tilsat sukker
30 min
(4)
Konfektrulle med marcipan og nødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Konfektrulle med marcipan og nødder
10 min
(2)
Daddelmandler med chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Daddelmandler med chokolade
20 min
(1)
Fyldte kaffepraliner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Fyldte kaffepraliner
55 min
(2)
Marcipan med pæremos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Marcipan med pæremos
10 min
(1)
Chokolade med abrikos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chokolade med abrikos
45 min
(0)
Dadler med marcipan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Dadler med marcipan
60 min
(0)
Florentinere med honning

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Florentinere med honning
20 min
(3)
Friske dadler med mandarin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Friske dadler med mandarin
20 min
(2)
Offer
Små træstammer med farvet kokosdrys

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små træstammer med farvet kokosdrys
4:00 t
(9)
Tørret frugtmiks dyppet i chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Tørret frugtmiks dyppet i chokolade
10 min
(0)
Karameller med chokolade og flagesalt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Karameller med chokolade og flagesalt
60 min
(7)
Peanut- og honningsnack

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Peanut- og honningsnack
15 min
(3)
Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Påskeæg med hjemmelavet marcipan
30 min
(1)