
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
125 g g | mørk chokolade
mørk chokolade (min. 55% kakaoindhold) | ||
125 g g | mælkechokolade mælkechokolade | ||
100 g g | skumfiduser skumfidus | ||
350 g g | sukker sukker | ||
fedtstof fedtstof | |||
100 ml ml | kondenseret mælk kondenseret mælk | ||
40 g g | smør smør | ||
50 ml ml | espresso espresso | ||
1 knsp. knsp. | salt salt |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteEspresso-chokoladefudge
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær både mælkechokoladen og den mørke chokolade i små tern. Skær skumfiduserne i små stykker. Beklæd et firkantet ovnfast fad eller en bageform (ca. 15 x 18 cm) med smurt bagepapir. Smelt sukker, mælk, espresso, smør og salt i en høj gryde, mens du rører. Bring blandingen i kog. Lad den bulderkoge i 1 minut under stadig omrøring. Tag gryden af blusset. Kom chokoladen og skumfiduserne i, og lad dem smelte under omrøring. Hæld massen i formen, og stil den koldt i ca. 2 timer. Aftegn herefter 30-35 firkanter i massen, og stil den i køleskabet igen i 3-4 timer eller natten over, indtil den er stivnet. Tag den stivnede masse ud af formen. Fjern forsigtigt bagepapiret, og skær fudge-massen ud i de aftegnede firkanter. Læg efter behag stykkerne i konfektforme eller i kræmmerhuse lavet af firkantede stykker bage- eller mellemlægspapir. Fudge-stykkerne opbevares tørt og ikke for varmt.
Du skal bruge enten konfektforme af papir, bagepapir eller mellemlægspapir