Espresso-chokoladefudge

Espresso-chokoladefudge image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

30 stk.
    • 125   g mørk chokolade min. 55% kakaoindhold
    • 125   g mælkechokolade
    • 100   g skumfiduser
    • 350   g sukker
    •   fedtstof
    • 100   ml kondenseret mælk
    • 40   g smør
    • 50   ml espresso
    • 1   knsp. salt

Forberedelse

    Skær både mælkechokoladen og den mørke chokolade i små tern. Skær skumfiduserne i små stykker. Beklæd et firkantet ovnfast fad eller en bageform (ca. 15 x 18 cm) med smurt bagepapir. Smelt sukker, mælk, espresso, smør og salt i en høj gryde, mens du rører. Bring blandingen i kog. Lad den bulderkoge i 1 minut under stadig omrøring. Tag gryden af blusset. Kom chokoladen og skumfiduserne i, og lad dem smelte under omrøring. Hæld massen i formen, og stil den koldt i ca. 2 timer. Aftegn herefter 30-35 firkanter i massen, og stil den i køleskabet igen i 3-4 timer eller natten over, indtil den er stivnet. Tag den stivnede masse ud af formen. Fjern forsigtigt bagepapiret, og skær fudge-massen ud i de aftegnede firkanter. Læg efter behag stykkerne i konfektforme eller i kræmmerhuse lavet af firkantede stykker bage- eller mellemlægspapir. Fudge-stykkerne opbevares tørt og ikke for varmt.

    Du skal bruge enten konfektforme af papir, bagepapir eller mellemlægspapir