Super frisk. Til Lidl Pris
Dip med salatost og peberfrugt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter
2 fed fed hvidløg hvidløg
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
50 g g solsikkekerner solsikkekerner
1 - 2 tsk. tsk. oregano oregano
peber peber
200 g g salatost salatost
150 g g kvark kvark
(40%)

Dip med salatost og peberfrugt

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(4)

Sådan gør du

Rengør peberfrugterne, fjern frø og hak til fine tern. Sautér peberfrugttern i varm olie i 2 min. Pil og pres hvidløgsfeddene. Tilsæt dem. Tilsæt solsikkekerner og steg i 3-4 min. indtil væsken fordamper. Tilsæt 1 tsk. oregano, smag til med peber, og lad afkøle. Afdryp fetaosten og mos den fint med en gaffel. Tilsæt kvark og peberfrugtblanding. Smag til med oregano og peber.