
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter | 2 | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
solsikkekerner solsikkekerner | 50 g g | ||
oregano oregano | 1 - 2 tsk. tsk. | ||
peber peber | |||
salatost salatost | 200 g g | ||
kvark
kvark (40%) | 150 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteDip med salatost og peberfrugt
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rengør peberfrugterne, fjern frø og hak til fine tern. Sautér peberfrugttern i varm olie i 2 min. Pil og pres hvidløgsfeddene. Tilsæt dem. Tilsæt solsikkekerner og steg i 3-4 min. indtil væsken fordamper. Tilsæt 1 tsk. oregano, smag til med peber, og lad afkøle. Afdryp fetaosten og mos den fint med en gaffel. Tilsæt kvark og peberfrugtblanding. Smag til med oregano og peber.