
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
50 g g | solsikkekerner solsikkekerner | ||
1 -2 tsk tsk | oregano oregano | ||
peber peber | |||
200 g g | salatost salatost | ||
150 g g | kvark
kvark ((40%)) |
Dip med salatost og peberfrugt
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:25
min
(3)
Sådan gør du
Rengør peberfrugterne, fjern frø og hak til fine tern. Sautér peberfrugttern i varm olie i 2 min. Pil og pres hvidløgsfeddene. Tilsæt dem. Tilsæt solsikkekerner og steg i 3-4 min. indtil væsken fordamper. Tilsæt 1 tsk. oregano, smag til med peber, og lad afkøle. Afdryp fetaosten og mos den fint med en gaffel. Tilsæt kvark og peberfrugtblanding. Smag til med oregano og peber.