Super frisk. Til Lidl Pris
Dip med salatost og peberfrugt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter2
hvidløg hvidløg2 fed fed
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
solsikkekerner solsikkekerner50 g g
oregano oregano1 - 2 tsk. tsk.
peber peber
salatost salatost200 g g
kvark kvark
(40%)
150 g g

Dip med salatost og peberfrugt

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(7)

Opskriften

Rengør peberfrugterne, fjern frø og hak til fine tern. Sautér peberfrugttern i varm olie i 2 min. Pil og pres hvidløgsfeddene. Tilsæt dem. Tilsæt solsikkekerner og steg i 3-4 min. indtil væsken fordamper. Tilsæt 1 tsk. oregano, smag til med peber, og lad afkøle. Afdryp fetaosten og mos den fint med en gaffel. Tilsæt kvark og peberfrugtblanding. Smag til med oregano og peber.