Dip med salatost og peberfrugt

Dip med salatost og peberfrugt image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

4 portioner
    • 2   forskelligfarvede peberfrugter
    • 2   fed hvidløg
    • 2   spsk. olivenolie
    • 50   g solsikkekerner
    • 1   - 2   tsk. oregano
    •   peber
    • 200   g salatost
    • 150   g kvark 40%

Forberedelse

    Rengør peberfrugterne, fjern frø og hak til fine tern. Sautér peberfrugttern i varm olie i 2 min. Pil og pres hvidløgsfeddene. Tilsæt dem. Tilsæt solsikkekerner og steg i 3-4 min. indtil væsken fordamper. Tilsæt 1 tsk. oregano, smag til med peber, og lad afkøle. Afdryp fetaosten og mos den fint med en gaffel. Tilsæt kvark og peberfrugtblanding. Smag til med oregano og peber.