Det gode knæk - knækbrød

Det gode knæk - knækbrød image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

1 portion
    • 1   dl hørfrø sættes i blød i min. 1 time i 1 dl vand
    • 1   dl sesamfrø
    • 1   dl solsikkekerner
    • 1   dl havregryn
    • 1   dl olivenolie
    • 2   dl vand
    • 1   tsk. bagepulver
    • 1   tsk. salt

Forberedelse

    Bland alle ingredienser til en samlet masse i en skål. Placer halvdelen af dejen på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir over og udrul dejen til en flad pandekage med en kagerulle. Du ruller ovenpå bagepapiret (at rulle på selve dejen er ikke muligt, da den er så klistret). Gentag med den anden halvdel af dejen. Så fjerner du det øverste stykke bagepapir fra ”pandekagerne” og opdeler dem i passende stykker med en skarp kniv, evt. en pizzakniv. Sæt det hele i ovnen i 20 min. ved 180 grader. Knækbrødene afkøles på en brødrist og opbevares i et lufttæt glas eller en kagedåse.TipsVarier de frø, du tilsætter. Anvend fx kun græskarkerner.Udarbejdet af Birgitte Nymann