
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dej
hvedemel hvedemel | 300 g g | |
gær gær | 25 g g | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
sukker sukker | 1 tsk. tsk. | |
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDessertpizza med æble og mandler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Opløs gær og sukker i 1,5 dl lunkent vand, og lad det stå tildækket i 10 min.
- Mel, salt, olie og vandet med gær æltes glat.
- Lad dejen hæve tildækket til det dobbelte et lunt sted i ca. 1 time.
- Skær i mellemtiden æblerne i 0,5-1 cm tykke både.
- Opvarm en pande med smør, sukker og kanel, og steg æblerne gyldne i et par minutter.
- Hak mandlerne groft.
- Ælt dejen kort igennem, og rul den ud på bagepapiret.
- Bred ricottaen ud på bunden. Riv marcipanen udover.
- Fordel æblerne på bunden, og drys de hakkede mandler udover.
- Bag pizzaen i en forvarmet ovn ved 200 °C i 10 min.
- Serveres evt. med en klat vaniljeis.