
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dej
hvedemel hvedemel | 300 g g | ||
gær gær | 25 g g | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
sukker sukker | 1 tsk. tsk. | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. |
Topping
smør
smør (1 god klat smør til stegning) | |||
æbler æble | 3 | ||
sukker sukker | 2 spsk. spsk. | ||
kanel kanel | 1 spsk. spsk. | ||
marcipan marcipan | 100 g g | ||
mandler mandel | 50 g g | ||
ricotta ricotta | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteDessertpizza med æble og mandler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Opløs gær og sukker i 1,5 dl lunkent vand, og lad det stå tildækket i 10 min.
- Mel, salt, olie og vandet med gær æltes glat.
- Lad dejen hæve tildækket til det dobbelte et lunt sted i ca. 1 time.
- Skær i mellemtiden æblerne i 0,5-1 cm tykke både.
- Opvarm en pande med smør, sukker og kanel, og steg æblerne gyldne i et par minutter.
- Hak mandlerne groft.
- Ælt dejen kort igennem, og rul den ud på bagepapiret.
- Bred ricottaen ud på bunden. Riv marcipanen udover.
- Fordel æblerne på bunden, og drys de hakkede mandler udover.
- Bag pizzaen i en forvarmet ovn ved 200 °C i 10 min.
- Serveres evt. med en klat vaniljeis.