Super frisk. Til Lidl Pris
Dessertpizza med æble og mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Dej

300 g g hvedemel hvedemel
25 g g gær gær
1 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. sukker sukker
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie

Topping

smør smør
(1 god klat smør til stegning)
3 æbler æble
2 spsk. spsk. sukker sukker
1 spsk. spsk. kanel kanel
100 g g marcipan marcipan
50 g g mandler mandel
100 g g ricotta ricotta

Dessertpizza med æble og mandler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(3)

Sådan gør du

Opløs gær og sukker i 1,5 dl lunkent vand, og lad det stå tildækket i 10 min. Mel, salt, olie og vandet med gær æltes glat. Lad dejen hæve tildækket til det dobbelte et lunt sted i ca. 1 time. Skær i mellemtiden æblerne i 0,5-1 cm tykke både. Opvarm en pande med smør, sukker og kanel, og steg æblerne gyldne i et par minutter. Hak mandlerne groft.Ælt dejen kort igennem, og rul den ud på bagepapiret. Bred ricottaen ud på bunden. Riv marcipanen udover. Fordel æblerne på bunden, og drys de hakkede mandler udover.Bag pizzaen i en forvarmet ovn ved 200 °C i 10 min. Serveres evt. med en klat vaniljeis.