Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber

Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber

NiveauNem
Tid30 min

Forberedelse

  1. Rabarber skylles og skæres i små stykker.
  2. Kom den i en gryde sammen med æblesaft og sirup. Lad det koge op, og lad det småkoge i 3-5 minutter, indtil rabarberen er blød. Lad det afkøle.
  3. Skyl jordbærrene, og gem et par stykker til senere. Resten skæres i små stykker.
  4. Pisk fløden til flødeskum.
  5. Rør kvarken sammen med 4 spsk. rabarbersaft fra grøden og smag til med sirup.
  6. Vend flødeskummet i kvarkcremen.
  7. Fordel amaretti-kiksene i små skåle, men gem et par kiks til pynt.
  8. Kom skiftevis rabarbergrød, jordbær og kvarkcreme i skålene og lad det stå i køleskabet i minimum 20 minutter.
  9. Pynt med hele jordbær og de resterende, knuste amaretti-kiks.