Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber

Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

6 portioner
    • 400   g rabarber
    • 100   ml æblejuice
    • 52   ml sirup
    • 300   g jordbær
    • 250   g laktosefri kvark
    • 100   g amaretti-kiks

Forberedelse

  1. Rabarber skylles og skæres i små stykker.

  2. Kom den i en gryde sammen med æblesaft og sirup. Lad det koge op, og lad det småkoge i 3-5 minutter, indtil rabarberen er blød. Lad det afkøle.

  3. Skyl jordbærrene, og gem et par stykker til senere. Resten skæres i små stykker.

  4. Pisk fløden til flødeskum.

  5. Rør kvarken sammen med 4 spsk. rabarbersaft fra grøden og smag til med sirup.

  6. Vend flødeskummet i kvarkcremen.

  7. Fordel amaretti-kiksene i små skåle, men gem et par kiks til pynt.

  8. Kom skiftevis rabarbergrød, jordbær og kvarkcreme i skålene og lad det stå i køleskabet i minimum 20 minutter.

  9. Pynt med hele jordbær og de resterende, knuste amaretti-kiks.