
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rabarber rabarber | 400 g g | ||
æblejuice æblejuice | 100 ml ml | ||
sirup sirup | 52 ml ml | ||
jordbær jordbær | 300 g g | ||
laktosefri kvark laktosefri kvark | 250 g g | ||
amaretti-kiks amaretti-kiks | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteDessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Rabarber skylles og skæres i små stykker.
- Kom den i en gryde sammen med æblesaft og sirup. Lad det koge op, og lad det småkoge i 3-5 minutter, indtil rabarberen er blød. Lad det afkøle.
- Skyl jordbærrene, og gem et par stykker til senere. Resten skæres i små stykker.
- Pisk fløden til flødeskum.
- Rør kvarken sammen med 4 spsk. rabarbersaft fra grøden og smag til med sirup.
- Vend flødeskummet i kvarkcremen.
- Fordel amaretti-kiksene i små skåle, men gem et par kiks til pynt.
- Kom skiftevis rabarbergrød, jordbær og kvarkcreme i skålene og lad det stå i køleskabet i minimum 20 minutter.
- Pynt med hele jordbær og de resterende, knuste amaretti-kiks.