Super frisk. Til Lidl Pris
Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g rabarber rabarber
100 ml ml æblejuice æblejuice
50 ml ml sirup sirup
300 g g jordbær jordbær
250 g g laktosefri kvark laktosefri kvark
2 spsk. spsk. sirup sirup
100 g g amaretti-kiks amaretti-kiks

Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(9)

Sådan gør du

Rabarber skylles og skæres i små stykker. Kom den i en gryde sammen med æblesaft og sirup. Lad det koge op, og lad det småkoge i 3-5 minutter, indtil rabarberen er blød. Lad det afkøle. Skyl jordbærrene, og gem et par stykker til senere. Resten skæres i små stykker.

Pisk fløden til flødeskum. Rør kvarken sammen med 4 spsk. rabarbersaft fra grøden og smag til med sirup. Vend flødeskummet i kvarkcremen.

Fordel amaretti-kiksene i små skåle, men gem et par kiks til pynt. Kom skiftevis rabarbergrød, jordbær og kvarkcreme i skålene og lad det stå i køleskabet i minimum 20 minutter. Pynt med hele jordbær og de resterende, knuste amaretti-kiks.