
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
400 g g | rabarber rabarber | ||
100 ml ml | æblejuice æblejuice | ||
2 spsk spsk | sirup sirup | ||
300 g g | jordbær jordbær | ||
250 g g | laktosefri kvark laktosefri kvark | ||
100 g g | amaretti-kiks amaretti-kiks |
Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Rabarber skylles og skæres i små stykker. Kom den i en gryde sammen med æblesaft og sirup. Lad det koge op, og lad det småkoge i 3-5 minutter, indtil rabarberen er blød. Lad det afkøle. Skyl jordbærrene, og gem et par stykker til senere. Resten skæres i små stykker.
Pisk fløden til flødeskum. Rør kvarken sammen med 4 spsk. rabarbersaft fra grøden og smag til med sirup. Vend flødeskummet i kvarkcremen.
Fordel amaretti-kiksene i små skåle, men gem et par kiks til pynt. Kom skiftevis rabarbergrød, jordbær og kvarkcreme i skålene og lad det stå i køleskabet i minimum 20 minutter. Pynt med hele jordbær og de resterende, knuste amaretti-kiks.