Rabarber skylles og skæres i små stykker.
Dessert med kvarkcreme, jordbær og rabarber
Ingredienser
6
portioner
-
- 400 g rabarber
- 100 ml æblejuice
- 52 ml sirup
- 300 g jordbær
- 250 g laktosefri kvark
- 100 g amaretti-kiks
Forberedelse
Kom den i en gryde sammen med æblesaft og sirup. Lad det koge op, og lad det småkoge i 3-5 minutter, indtil rabarberen er blød. Lad det afkøle.
Skyl jordbærrene, og gem et par stykker til senere. Resten skæres i små stykker.
Pisk fløden til flødeskum.
Rør kvarken sammen med 4 spsk. rabarbersaft fra grøden og smag til med sirup.
Vend flødeskummet i kvarkcremen.
Fordel amaretti-kiksene i små skåle, men gem et par kiks til pynt.
Kom skiftevis rabarbergrød, jordbær og kvarkcreme i skålene og lad det stå i køleskabet i minimum 20 minutter.
Pynt med hele jordbær og de resterende, knuste amaretti-kiks.