Dalgona iskaffe

Dalgona iskaffe image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 5 min

Ingredienser

2 personer
    • 3   spsk. instant kaffe
    • 2   spsk. sukker
    • 3   spsk. vand
    • 2   håndfulde isterninger
    • 4   dl mælk

Forberedelse

  1. Dalgona iskaffe-bølgen startede for et par år siden, og det forstår man godt. Det er muligvis den bedste, mest cremede iskaffe. Den tager maks 5 minutter at lave og består af en luftig, sød kaffeskum, som man rører i mælk med isterninger. Selve kaffeskummen er intens, men rører man den i iskold mælk, fx vores økologiske sødmælk, får man den lækreste iskaffe. Prøv den!

  2. 1. Kom instant kaffe, sukker og vand i en høj beholder.

  3. 2. Pisk det i 2-3 minutter, til du har en luftig, lys og cremet kaffeskum.

  4. 3. Fyld to glas med isterninger og derefter mælk.

  5. 4. Top med kaffeskum og rør rundt.

  6. Opskriften er udarbejdet i samarbejde med Anna Bartels, anna-mad.dk