Dalgona iskaffe-bølgen startede for et par år siden, og det forstår man godt. Det er muligvis den bedste, mest cremede iskaffe. Den tager maks 5 minutter at lave og består af en luftig, sød kaffeskum, som man rører i mælk med isterninger. Selve kaffeskummen er intens, men rører man den i iskold mælk, fx vores økologiske sødmælk, får man den lækreste iskaffe. Prøv den!
Dalgona iskaffe
Ingredienser
2
personer
-
- 3 spsk. instant kaffe
- 2 spsk. sukker
- 3 spsk. vand
- 2 håndfulde isterninger
- 4 dl mælk
Forberedelse
1. Kom instant kaffe, sukker og vand i en høj beholder.
2. Pisk det i 2-3 minutter, til du har en luftig, lys og cremet kaffeskum.
3. Fyld to glas med isterninger og derefter mælk.
4. Top med kaffeskum og rør rundt.