Dalgona iskaffe

Dalgona iskaffe image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 5 min

Ingredienser

2 personer
    • 3   spsk. instant kaffe
    • 2   spsk. sukker
    • 3   spsk. vand
    • 2   håndfulde isterninger
    • 4   dl mælk

Forberedelse

  1. Dalgona iskaffe-bølgen startede for et par år siden, og det forstår man godt. Det er muligvis den bedste, mest cremede iskaffe. Den tager maks 5 minutter at lave og består af en luftig, sød kaffeskum, som man rører i mælk med isterninger. Selve kaffeskummen er intens, men rører man den i iskold mælk, fx vores økologiske sødmælk, får man den lækreste iskaffe. Prøv den!

  2. 1. Kom instant kaffe, sukker og vand i en høj beholder.

  3. 2. Pisk det i 2-3 minutter, til du har en luftig, lys og cremet kaffeskum.

  4. 3. Fyld to glas med isterninger og derefter mælk.

  5. 4. Top med kaffeskum og rør rundt.