
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
dadler daddel | 650 g g | ||
marcipan marcipan | 250 g g | ||
mandler
mandel (smuttede) | 50 g g | ||
chokolade
chokolade (smeltet) | 200 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteDadler med marcipan
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tag stenene ud af dadlerne. Kom en smuttet mandel og lidt marcipan ned i dadlerne. Overtræk dem med chokolade, pynt med en smuttet mandel og lad dem stå køligt i ca. 30 min. før de serveres. For at chokoladen ikke skal brænde på og klumpe, hakkes den i små stykker og smeltes i en metalskål over en gryde varmt vand. På denne måde er chokolademassen ikke i direkte forbindelse med kogepladen og kan smelte ganske langsomt.