
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
650 g g | dadler daddel | ||
250 g g | marcipan marcipan | ||
200 g g | krydderurter
krydderurt ((smeltet)) | ||
50 g g | mandler
mandel ((smuttede)) |
Dadler med marcipan
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
1:00
t
(0)
Sådan gør du
Tag stenene ud af dadlerne. Kom en smuttet mandel og lidt marcipan ned i dadlerne. Overtræk dem med chokolade, pynt med en smuttet mandel og lad dem stå køligt i ca. 30 min. før de serveres. For at chokoladen ikke skal brænde på og klumpe, hakkes den i små stykker og smeltes i en metalskål over en gryde varmt vand. På denne måde er chokolademassen ikke i direkte forbindelse med kogepladen og kan smelte ganske langsomt.