Super frisk. Til Lidl Pris
Daddelmandler med chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

20 stk. stk. dadler daddel
(friske eller tørrede)
20 stk. stk. mandler mandel
(gerne hydrerede*)
20 g g mørk chokolade mørk chokolade
(81%)

Daddelmandler med chokolade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(1)

Sådan gør du

Tag stenen ud af de friske dadler. Åbn dadlen, læg en mandel ind i den og luk den igen. Gentag med så mange dadler, som du ønsker. Du kan fint spise dadlerne sådan. De er især gode, når de har ligget i nogle dage - også uden chokolade. Vil du have chokolade på - hvilket smager rigtig godt - smelter du chokoladen og dypper dadlerne deri. Læg dadlerne på bagepapir og stil dem på køl i en time, inden du serverer dem.

TipsBrug hasselnødder, cashewnødder, peanuts eller andre nødder i stedet for mandler. Du kan også rulle dadlerne i kokosmel, efter du har overtrukket dem med chokolade. Opbevar snacken i en lufttæt boks, gerne i køleskabet - så er dadlerne nemlig mest lækre!

Udarbejdet af Birgitte Nymann

* Læg mandlerne i en skål med vand 12 timer før, du skal bruge dem. De suger således vand til sig, bliver sprøde og lækre og gør snacken mere saftig.

Næringsindhold

Fedt22 g Kulhydrater114 g Protein12 g kcal713 kJ2980