Tag stenen ud af de friske dadler. Åbn dadlen, læg en mandel ind i den og luk den igen. Gentag med så mange dadler, som du ønsker. Du kan fint spise dadlerne sådan. De er især gode, når de har ligget i nogle dage - også uden chokolade. Vil du have chokolade på - hvilket smager rigtig godt - smelter du chokoladen og dypper dadlerne deri. Læg dadlerne på bagepapir og stil dem på køl i en time, inden du serverer dem.
Daddelmandler med chokolade
Ingredienser
2
portioner
-
- 20 stk. dadler friske eller tørrede
- 20 stk. mandler gerne hydrerede*
- 20 g mørk chokolade 81%
Forberedelse
TipsBrug hasselnødder, cashewnødder, peanuts eller andre nødder i stedet for mandler. Du kan også rulle dadlerne i kokosmel, efter du har overtrukket dem med chokolade. Opbevar snacken i en lufttæt boks, gerne i køleskabet - så er dadlerne nemlig mest lækre!
Udarbejdet af Birgitte Nymann
* Læg mandlerne i en skål med vand 12 timer før, du skal bruge dem. De suger således vand til sig, bliver sprøde og lækre og gør snacken mere saftig.
Næringsindhold pr. portion
Kcal
713
Protein (g)
12
Kulhydrat (g)
114
Fedt (g)
22