Super frisk. Til Lidl Pris
Cupcakes med spindelvævsglasur

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hasselnødder hasselnød75 g g
hvedemel hvedemel175 g g
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
smør smør
(blødt smør)
125 g g
sukker sukker125 g g
salt salt1 knsp. knsp.
æg æg2
mælk mælk50 ml ml
hvid chokolade hvid chokolade200 g g
mørk chokolade mørk chokolade30 g g
bagepapir bagepapir
frysepose frysepose
træpinde træpind

Cupcakes med spindelvævsglasur

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(2)

Opskriften

Kværn hasselnødderne, og bland dem sammen med mel og bagepulver. Rør smør, sukker og salt sammen til en cremet masse. Rør æggene grundigt i et ad gangen. Kom blandingen bestående af hasselnødder, mel og bagepulver i skiftevis med mælken. Fordel papirbageformene i de enkelte fordybninger i en muffinform, og kom dejen i. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175°C i 30-35 min., indtil de er lysebrune. Lad kagerne køle af, og løsn dem herefter fra fordybningerne.

Hak den hvide og den mørke chokolade fint - hold chokoladerne adskilt. Smelt herefter chokoladerne hver for sig over et vandbad. Smør den smeltede, hvide chokolade henover hver kage. Fyld den smeltede, mørke chokolade i en frysepose, og luk den. Klip herefter et lille hul i et af hjørnerne. Sprøjt ringe på hver kage, og lav dernæst et spindelsvæv-mønster med træpinden (fra midten af kagen og ud).

Lad chokoladen tørre.

Næringsindhold

Fedt20 g Kulhydrater33 g Protein5 g kcal340 kJ1424