
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hasselnødder hasselnød | 75 g g | |
hvedemel hvedemel | 175 g g | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
smør
smør (blødt smør) | 125 g g | |
sukker sukker | 125 g g | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
æg æg | 2 | |
mælk mælk | 50 ml ml | |
hvid chokolade hvid chokolade | 200 g g | |
mørk chokolade mørk chokolade | 30 g g | |
bagepapir bagepapir | ||
frysepose frysepose | ||
træpinde træpind |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCupcakes med spindelvævsglasur
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kværn hasselnødderne, og bland dem sammen med mel og bagepulver. Rør smør, sukker og salt sammen til en cremet masse. Rør æggene grundigt i et ad gangen. Kom blandingen bestående af hasselnødder, mel og bagepulver i skiftevis med mælken. Fordel papirbageformene i de enkelte fordybninger i en muffinform, og kom dejen i. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175°C i 30-35 min., indtil de er lysebrune. Lad kagerne køle af, og løsn dem herefter fra fordybningerne.
Hak den hvide og den mørke chokolade fint - hold chokoladerne adskilt. Smelt herefter chokoladerne hver for sig over et vandbad. Smør den smeltede, hvide chokolade henover hver kage. Fyld den smeltede, mørke chokolade i en frysepose, og luk den. Klip herefter et lille hul i et af hjørnerne. Sprøjt ringe på hver kage, og lav dernæst et spindelsvæv-mønster med træpinden (fra midten af kagen og ud).
Lad chokoladen tørre.