Super frisk. Til Lidl Pris
Cupcakes med spindelvævsglasur

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

75 g g hasselnødder hasselnød
175 g g hvedemel hvedemel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
125 g g smør smør
(blødt smør)
125 g g sukker sukker
1 knsp. knsp. salt salt
2 æg æg
50 ml ml mælk mælk
200 g g hvid chokolade hvid chokolade
30 g g mørk chokolade mørk chokolade
bagepapir bagepapir
frysepose frysepose
træpinde træpind

Cupcakes med spindelvævsglasur

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(1)

Sådan gør du

Kværn hasselnødderne, og bland dem sammen med mel og bagepulver. Rør smør, sukker og salt sammen til en cremet masse. Rør æggene grundigt i et ad gangen. Kom blandingen bestående af hasselnødder, mel og bagepulver i skiftevis med mælken. Fordel papirbageformene i de enkelte fordybninger i en muffinform, og kom dejen i. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175°C i 30-35 min., indtil de er lysebrune. Lad kagerne køle af, og løsn dem herefter fra fordybningerne.

Hak den hvide og den mørke chokolade fint - hold chokoladerne adskilt. Smelt herefter chokoladerne hver for sig over et vandbad. Smør den smeltede, hvide chokolade henover hver kage. Fyld den smeltede, mørke chokolade i en frysepose, og luk den. Klip herefter et lille hul i et af hjørnerne. Sprøjt ringe på hver kage, og lav dernæst et spindelsvæv-mønster med træpinden (fra midten af kagen og ud).

Lad chokoladen tørre.

Næringsindhold

Fedt20 g Kulhydrater33 g Protein5 g kcal340 kJ1424