#LidlOverrasker
Cupcakes med spindelvævsglasur

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

75 g g hasselnødder hasselnød
175 g g hvedemel hvedemel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
125 g g smør smør
(blødt smør)
125 g g sukker sukker
1 knsp. knsp. salt salt
2 æg æg
50 ml ml mælk mælk
200 g g hvid chokolade hvid chokolade
30 g g mørk chokolade mørk chokolade
bagepapir bagepapir
frysepose frysepose
træpinde træpind

Cupcakes med spindelvævsglasur

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(0)

Sådan gør du

Kværn hasselnødderne, og bland dem sammen med mel og bagepulver. Rør smør, sukker og salt sammen til en cremet masse. Rør æggene grundigt i et ad gangen. Kom blandingen bestående af hasselnødder, mel og bagepulver i skiftevis med mælken. Fordel papirbageformene i de enkelte fordybninger i en muffinform, og kom dejen i. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175°C i 30-35 min., indtil de er lysebrune. Lad kagerne køle af, og løsn dem herefter fra fordybningerne.

Hak den hvide og den mørke chokolade fint - hold chokoladerne adskilt. Smelt herefter chokoladerne hver for sig over et vandbad. Smør den smeltede, hvide chokolade henover hver kage. Fyld den smeltede, mørke chokolade i en frysepose, og luk den. Klip herefter et lille hul i et af hjørnerne. Sprøjt ringe på hver kage, og lav dernæst et spindelsvæv-mønster med træpinden (fra midten af kagen og ud).

Lad chokoladen tørre.

Cupcakes med spindelvævsglasur
1:10 t

Cupcakes med spindelvævsglasur

Ingredienser

hasselnød
75 g
hvedemel
175 g
bagepulver
1 tsk.
smør (blødt smør)
125 g
sukker
125 g
salt
1 knsp.
æg
2
mælk
50 ml
hvid chokolade
200 g
mørk chokolade
30 g
bagepapir
frysepose
træpind
Cupcakes med spindelvævsglasur
1:10 t

Step 1

Cupcakes med spindelvævsglasur

Kværn hasselnødderne, og bland dem sammen med mel og bagepulver. Rør smør, sukker og salt sammen til en cremet masse. Rør æggene grundigt i et ad gangen. Kom blandingen bestående af hasselnødder, mel og bagepulver i skiftevis med mælken. Fordel papirbageformene i de enkelte fordybninger i en muffinform, og kom dejen i. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175°C i 30-35 min., indtil de er lysebrune. Lad kagerne køle af, og løsn dem herefter fra fordybningerne.

Hak den hvide og den mørke chokolade fint - hold chokoladerne adskilt. Smelt herefter chokoladerne hver for sig over et vandbad. Smør den smeltede, hvide chokolade henover hver kage. Fyld den smeltede, mørke chokolade i en frysepose, og luk den. Klip herefter et lille hul i et af hjørnerne. Sprøjt ringe på hver kage, og lav dernæst et spindelsvæv-mønster med træpinden (fra midten af kagen og ud).

Lad chokoladen tørre.

hasselnød: 75 g
hvedemel: 175 g
bagepulver: 1 tsk.
smør (blødt smør): 125 g
sukker: 125 g
salt: 1 knsp.
æg: 2
mælk: 50 ml
hvid chokolade: 200 g
mørk chokolade: 30 g
bagepapir
frysepose
træpind
Cupcakes med spindelvævsglasur

Feedback

How did you like cooking with us?

Næringsindhold

Fedt20 g Kulhydrater33 g Protein5 g kcal340 g kJ1424 g

Måske kan du også lide ...

Kistekage

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kistekage
1:50 t
(2)
Spiselige dødningehoveder (Muffins med chokolade- og lakridssmag)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Spiselige dødningehoveder (Muffins med chokolade- og lakridssmag)
60 min
(1)
Små spøgelser i marengs

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små spøgelser i marengs
1:30 t
(0)
Græskarspaghetti med tomat- og olivensauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Græskarspaghetti med tomat- og olivensauce
60 min
(1)
Afhakkede fingre (Pølser med ketchup)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Afhakkede fingre (Pølser med ketchup)
10 min
(0)
Blodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Blodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)
15 min
(0)
Giftige svampe (æg med tomattop)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Giftige svampe (æg med tomattop)
25 min
(4)
Heksedrik

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Heksedrik
20 min
(1)
Osteflagermus med stærk dip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Osteflagermus med stærk dip
60 min
(0)
Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)
30 min
(0)
Afhakkede fingre (Pølser med ketchup)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Afhakkede fingre (Pølser med ketchup)
10 min
(0)
Blodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Blodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon)
15 min
(0)
Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney
40 min
(0)
Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind
35 min
(12)
Græskarkage med chai-spice og hvid chokolade frosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Græskarkage med chai-spice og hvid chokolade frosting
45 min
(2)