Crostini - ristede brødskiver

Crostini - ristede brødskiver image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 100   g dadeltomater
    • 0,5   avocadoer
    • 0,5   mangoer
    • 4   kviste koriander
    • 2   spsk. limessaft
    • 100   g cantaloupe melon
    • 80   g kogt skinke
    • 4   kviste basilikum
    • 50   g flødeost
    • 100   g agurker
    • 1   håndfuld spinat
    • 4   skiver røget laks
    • 12   skiver brød
    • 8   spsk. olivenolie
    •   salt og peber

Forberedelse

    Skyl og hak tomater og koriander fint. Fjern sten og skrællen fra avocadoen og hak den i tern. Skær mangoens kød i tern. Bland tomater, mango og avocado med limesaft. Smag til med salt og peber.

    Skræl og skær melonen i skiver. Skyl basilikum og skær i strimler. Sæt til side.

    Halver agurken på langs og skær den i tynde strimler. Skyl og afdryp spinaten.

    Pensl brødskiverne med olie og rist dem på en varm pande på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

    Anret 4 skiver af brødet med tomat-, avocado- og mangoblandingen.

    Anret 4 skiver med skinke, melon og basilikum.

    Fordel flødeost på 4 skiver. Top med agurk, spinat og røget laks.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 747
Protein (g) 20.53
Kulhydrat (g) 43.7
Fedt (g) 42.6