Super frisk. Til Lidl Pris
Croissant toast med ost og skinke

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

croissants croissant2
sennep sennep2 tsk. tsk.
estragon estragon
(frisk)
1 spsk. spsk.
ost ost2 - 4 skiver skive
smør smør1 tsk. tsk.

Croissant toast med ost og skinke

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(0)

Opskriften

Måske du har en daggammel croissant liggende, eller måske du har lyst til at eksperimentere. Uanset hvad, så kan det anbefales at fylde en croissant med ost og skinke og give den en tur i toasteren. Lidt som en parisertoast i luksusklæder. Har du ikke en toastmaskine, kan du give den en tur på panden med en tung tallerken ovenpå og vende halvvejs. Server fx med rucola vendt med balsamico.

  1. Halver croissanterne.
  2. Hak estragon fint og rør det i sennep.
  3. Smør underen af croissanterne med sennep.
  4. Kom en skive skinke og 1-2 skiver ost ovenpå og læg låg på croissanten.
  5. Smør evt ydersiderne med lidt smør.
  6. Varm et toastjern op og bag dine croissant toast til gyldne og sprøde.

Velbekomme!