Croissant toast med ost og skinke

Croissant toast med ost og skinke image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

2 stykker
    • 2   croissants
    • 2   tsk. sennep
    • 1   spsk. estragon frisk
    • 2   - 4   skiver ost
    • 1   tsk. smør

Forberedelse

    Måske du har en daggammel croissant liggende, eller måske du har lyst til at eksperimentere. Uanset hvad, så kan det anbefales at fylde en croissant med ost og skinke og give den en tur i toasteren. Lidt som en parisertoast i luksusklæder. Har du ikke en toastmaskine, kan du give den en tur på panden med en tung tallerken ovenpå og vende halvvejs. Server fx med rucola vendt med balsamico.

  1. Halver croissanterne.

  2. Hak estragon fint og rør det i sennep.

  3. Smør underen af croissanterne med sennep.

  4. Kom en skive skinke og 1-2 skiver ost ovenpå og læg låg på croissanten.

  5. Smør evt ydersiderne med lidt smør.

  6. Varm et toastjern op og bag dine croissant toast til gyldne og sprøde.

  7. Velbekomme!