Cremet kylling med pasta og grønt

Cremet kylling med pasta og grønt image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

4 portioner
    • 280   g kyllingebryster
    • 1   løg
    • 2   fed hvidløg
    • 250   ml madlavningsfløde
    • 500   ml mornaysauce
    • 1   bouillon evt.
    • 300   g pasta
    • 1   broccoli
    • 500   g ærter
    • 200   g revet ost
    •   fritureolie
    •   basilikum evt.
    •   salt og peber

Forberedelse

    Kog pasta i 1 minut kortere end beskrevet på posen. Skær kylling i tern på ca. 2x2 cm, og brun dem i olie i en stor gryde. Tag kyllingestykkerne op og stil dem til side. Svits løg i samme fedtstof til de er klare, og tilsæt presset hvidløg, mornaysauce, madlavningsfløde og bouillonterning. Del broccoli i små buketter, og kom dem i saucen sammen med de frosne ærter. Lad saucen koge op, og lad den simre i 5 minutter. Hæld vandet fra den kogte pasta, kom pastaen i saucen sammen med kyllingestykkerne og lad det simre 3-4 minutter. Vend revet ost i, smag til med salt og peber og servér straks.