Kog pasta i 1 minut kortere end beskrevet på posen. Skær kylling i tern på ca. 2x2 cm, og brun dem i olie i en stor gryde. Tag kyllingestykkerne op og stil dem til side. Svits løg i samme fedtstof til de er klare, og tilsæt presset hvidløg, mornaysauce, madlavningsfløde og bouillonterning. Del broccoli i små buketter, og kom dem i saucen sammen med de frosne ærter. Lad saucen koge op, og lad den simre i 5 minutter. Hæld vandet fra den kogte pasta, kom pastaen i saucen sammen med kyllingestykkerne og lad det simre 3-4 minutter. Vend revet ost i, smag til med salt og peber og servér straks.
Cremet kylling med pasta og grønt
Ingredienser
4
portioner
-
- 280 g kyllingebryster
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 250 ml madlavningsfløde
- 500 ml mornaysauce
- 1 bouillon evt.
- 300 g pasta
- 1 broccoli
- 500 g ærter
- 200 g revet ost
- fritureolie
- basilikum evt.
- salt og peber