Super frisk. Til Lidl Pris
Chup - hjemmelavet ketchup

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

tomater tomat
(gerne blommetomater )
1 kg kg
løg løg2
olivenolie olivenolie4 spsk. spsk.
rosiner rosin75 g g
sukker sukker
((eller sirup) )
2 spsk. spsk.
hvidvinseddike hvidvinseddike2 spsk. spsk.
æbler æble2
paprika paprika1 tsk. tsk.
chilipulver chilipulver1 tsk. tsk.
salt salt2 tsk. tsk.
peber peber0,5 tsk. tsk.

Chup - hjemmelavet ketchup

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(12)

Opskriften

Hak tomaterne og kom dem i en gryde. Bring dem i kog og lad dem stå og småkoge i 60-90 min. Så er tomaterne til ketchuppen klar. Snit løgene i små tern og steg dem på panden i olivenolie. De må ikke blive brune, så steg ved lav varme. Lad dem stege i ca. 15-20 min, imens du jævnligt rører rundt, så varmen fordeles i løgene. Skær kernehuset ud af æblerne og snit dem i tern. Tilsæt æbler og resten af ingredienserne og rør det godt sammen. Lad det stå og simre i 30 min. Blend hele molevitten og stil det til afkøling. Så er chuppen klar til brug i din burger, sandwich eller som dyppelse til dine grillpølser.

Udarbejdet af Birgitte Nymann