Super frisk. Til Lidl Pris
Chup - hjemmelavet ketchup

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kg kg tomater tomat
(gerne blommetomater )
2 løg løg
4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
75 g g rosiner rosin
2 spsk. spsk. sukker sukker
((eller sirup) )
2 spsk. spsk. hvidvinseddike hvidvinseddike
2 æbler æble
1 tsk. tsk. paprikaer paprika
1 tsk. tsk. chilipulver chilipulver
2 tsk. tsk. salt salt
0,5 tsk. tsk. peber peber

Chup - hjemmelavet ketchup

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(8)

Sådan gør du

Hak tomaterne og kom dem i en gryde. Bring dem i kog og lad dem stå og småkoge i 60-90 min. Så er tomaterne til ketchuppen klar. Snit løgene i små tern og steg dem på panden i olivenolie. De må ikke blive brune, så steg ved lav varme. Lad dem stege i ca. 15-20 min, imens du jævnligt rører rundt, så varmen fordeles i løgene. Skær kernehuset ud af æblerne og snit dem i tern. Tilsæt æbler og resten af ingredienserne og rør det godt sammen. Lad det stå og simre i 30 min. Blend hele molevitten og stil det til afkøling. Så er chuppen klar til brug i din burger, sandwich eller som dyppelse til dine grillpølser.

Udarbejdet af Birgitte Nymann