
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 kg kg | tomater
tomat (gerne blommetomater ) | ||
2 | løg løg | ||
4 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
75 g g | rosiner rosin | ||
2 spsk. spsk. | sukker
sukker ((eller sirup) ) | ||
2 spsk. spsk. | hvidvinseddike hvidvinseddike | ||
2 | æbler æble | ||
1 tsk. tsk. | paprikaer paprika | ||
1 tsk. tsk. | chilipulver chilipulver | ||
2 tsk. tsk. | salt salt | ||
0,5 tsk. tsk. | peber peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteChup - hjemmelavet ketchup
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Hak tomaterne og kom dem i en gryde. Bring dem i kog og lad dem stå og småkoge i 60-90 min. Så er tomaterne til ketchuppen klar. Snit løgene i små tern og steg dem på panden i olivenolie. De må ikke blive brune, så steg ved lav varme. Lad dem stege i ca. 15-20 min, imens du jævnligt rører rundt, så varmen fordeles i løgene. Skær kernehuset ud af æblerne og snit dem i tern. Tilsæt æbler og resten af ingredienserne og rør det godt sammen. Lad det stå og simre i 30 min. Blend hele molevitten og stil det til afkøling. Så er chuppen klar til brug i din burger, sandwich eller som dyppelse til dine grillpølser.
Udarbejdet af Birgitte Nymann