
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
tomater
tomat (gerne blommetomater ) | 1 kg kg | ||
løg løg | 2 | ||
olivenolie olivenolie | 4 spsk. spsk. | ||
rosiner rosin | 75 g g | ||
sukker
sukker ((eller sirup) ) | 2 spsk. spsk. | ||
hvidvinseddike hvidvinseddike | 2 spsk. spsk. | ||
æbler æble | 2 | ||
paprika paprika | 1 tsk. tsk. | ||
chilipulver chilipulver | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 2 tsk. tsk. | ||
peber peber | 0,5 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteChup - hjemmelavet ketchup
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak tomaterne og kom dem i en gryde. Bring dem i kog og lad dem stå og småkoge i 60-90 min. Så er tomaterne til ketchuppen klar. Snit løgene i små tern og steg dem på panden i olivenolie. De må ikke blive brune, så steg ved lav varme. Lad dem stege i ca. 15-20 min, imens du jævnligt rører rundt, så varmen fordeles i løgene. Skær kernehuset ud af æblerne og snit dem i tern. Tilsæt æbler og resten af ingredienserne og rør det godt sammen. Lad det stå og simre i 30 min. Blend hele molevitten og stil det til afkøling. Så er chuppen klar til brug i din burger, sandwich eller som dyppelse til dine grillpølser.
Udarbejdet af Birgitte Nymann