
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteChup - hjemmelavet ketchup
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak tomaterne og kom dem i en gryde. Bring dem i kog og lad dem stå og småkoge i 60-90 min. Så er tomaterne til ketchuppen klar. Snit løgene i små tern og steg dem på panden i olivenolie. De må ikke blive brune, så steg ved lav varme. Lad dem stege i ca. 15-20 min, imens du jævnligt rører rundt, så varmen fordeles i løgene. Skær kernehuset ud af æblerne og snit dem i tern. Tilsæt æbler og resten af ingredienserne og rør det godt sammen. Lad det stå og simre i 30 min. Blend hele molevitten og stil det til afkøling. Så er chuppen klar til brug i din burger, sandwich eller som dyppelse til dine grillpølser.
Udarbejdet af Birgitte Nymann