
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | spaghetti spaghetti | ||
1 | løg løg | ||
4 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
1 kg kg | Coeur de Boeuf-tomater Coeur de Boeuf-tomater | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 bøtter bøtte | basilikum basilikum | ||
Salt og peber Salt og peber |
Chunky tomatsauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(3)
Sådan gør du
Sæt en gryde med vand over til spaghettien, og kog den som beskrevet på pakken. Hak løget, og lad det simre på en stor pande eller en gryde med olivenolien. Skær tomaterne i skiver, og hak dem i ca. 1 cm store stykker. Kom presset hvidløg og de hakkede tomater på panden, og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt friske basilikumstilke og blade, og lad dem simre med til tomaterne er kogt let ud. Smag til med salt og friskkværnet peber. Drys med masser af frisk basilikum og servér over den friskkogte spaghetti.