
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvid chokolade hvid chokolade | 180 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 3 tsk. tsk. | ||
smør smør | 30 g g | ||
fløde fløde | 75 ml ml | ||
abrikoser abrikos | 60 stk. stk. | ||
chokolade
chokolade (let bitter) | 30 g g | ||
frysepose frysepose |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteChokolade med abrikos
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
150 g chokolade hakkes fint. Fløden koges op og den hakkede chokolade, vanillesukker og smør smeltes heri under omrøring. Stilles koldt i mindst 4 timer. Trøffelmassen piskes op, og kommes i en frysepose, et hjørne klippes af. Abrikoserne skæres op på langs, åbnes lidt og fyldes med trøffelmassen. Sæt dem på køl. Den resterende hvide chokolade og den let bitre chokolade hakkes og smeltes over vandbad hver for sig. Kommes i hver sin frysepose, og et lille hjørne klippes af. Abrikoserne pyntes med fine chokoladestriber. Lad dem tørre. Opbevares i køleskab.