Chokolade med abrikos

Chokolade med abrikos image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 45 min

Ingredienser

60 stk.
    • 180   g hvid chokolade
    • 3   tsk. vaniljesukker
    • 30   g smør
    • 75   ml fløde
    • 60   stk. abrikoser
    • 30   g chokolade let bitter
    •   frysepose

Forberedelse

    150 g chokolade hakkes fint. Fløden koges op og den hakkede chokolade, vanillesukker og smør smeltes heri under omrøring. Stilles koldt i mindst 4 timer. Trøffelmassen piskes op, og kommes i en frysepose, et hjørne klippes af. Abrikoserne skæres op på langs, åbnes lidt og fyldes med trøffelmassen. Sæt dem på køl. Den resterende hvide chokolade og den let bitre chokolade hakkes og smeltes over vandbad hver for sig. Kommes i hver sin frysepose, og et lille hjørne klippes af. Abrikoserne pyntes med fine chokoladestriber. Lad dem tørre. Opbevares i køleskab.