150 g chokolade hakkes fint. Fløden koges op og den hakkede chokolade, vanillesukker og smør smeltes heri under omrøring. Stilles koldt i mindst 4 timer. Trøffelmassen piskes op, og kommes i en frysepose, et hjørne klippes af. Abrikoserne skæres op på langs, åbnes lidt og fyldes med trøffelmassen. Sæt dem på køl. Den resterende hvide chokolade og den let bitre chokolade hakkes og smeltes over vandbad hver for sig. Kommes i hver sin frysepose, og et lille hjørne klippes af. Abrikoserne pyntes med fine chokoladestriber. Lad dem tørre. Opbevares i køleskab.
Chokolade med abrikos
Ingredienser
60
stk.
-
- 180 g hvid chokolade
- 3 tsk. vaniljesukker
- 30 g smør
- 75 ml fløde
- 60 stk. abrikoser
- 30 g chokolade let bitter
- frysepose