Choco nussa cupcakes

Choco nussa cupcakes image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

30 stk.
  • Dej

    • 125   g smør
    • 300   g rørsukker
    • 2   æg
    • 2   tsk. vaniljesukker
    • 1   tsk. bagepulver
    • 200   g hvedemel
    • 3   spsk. kakaopulver
    • 150   g creme fraiche eller flødeskum 18%
    • 1   dl kaffe
    • 1   tsk. nødde-nougatcreme
  • Frosting

    • 225   g smør stuetemperatur og være usaltet
    • 250   g flormelis
    • 225   g nødde-nougatcreme
    • 1   tsk. vaniljeekstrakt
    • 0,25   tsk. salt
    • 0,5   dl piskefløde

Forberedelse

  1. Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.

  2. Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.

  3. Dej

  4. Rør smør og rørsukker sammen.

  5. Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen.

  6. Tilsæt cremefraiche og kaffe
.

  7. Hæld dejen i muffins forme, og bag dem i cirka 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.

  8. Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Choco nussa.

  9. Frosting

  10. Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.

  11. Tilsæt Choco nussa imens du fortsat pisker.

  12. Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen.

  13. Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.

  14. Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine Choco nussa cupcakes.