Super frisk. Til Lidl Pris
Choco nussa cupcakes

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Dej

125 g g smør smør
300 g g rørsukker rørsukker
2 æg æg
2 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
200 g g hvedemel hvedemel
3 spsk. spsk. kakaopulver kakaopulver
150 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
(18%)
1 dl dl kaffe kaffe
1 tsk. tsk. nødde-nougatcreme nødde-nougatcreme

Frosting

225 g g smør smør
(stuetemperatur og være usaltet)
250 g g flormelis flormelis
225 g g nødde-nougatcreme nødde-nougatcreme
1 tsk. tsk. vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt
0,25 tsk. tsk. salt salt
0,5 dl dl piskefløde piskefløde

Choco nussa cupcakes

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(10)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.

Dej

Rør smør og rørsukker sammen. Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen. Tilsæt cremefraiche og kaffe
.Hæld dejen i muffins forme, og bag dem i cirka 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Choco nussa.

Frosting

Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.Tilsæt Choco nussa imens du fortsat pisker. Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen. Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine Choco nussa cupcakes.