
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dej
smør smør | 125 g g | ||
rørsukker rørsukker | 300 g g | ||
æg æg | 2 | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 2 tsk. tsk. | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
hvedemel hvedemel | 200 g g | ||
kakaopulver kakaopulver | 3 spsk. spsk. | ||
creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum (18%) | 150 g g | ||
kaffe kaffe | 1 dl dl | ||
nødde-nougatcreme nødde-nougatcreme | 1 tsk. tsk. |
Frosting
smør
smør (stuetemperatur og være usaltet) | 225 g g | ||
flormelis flormelis | 250 g g | ||
nødde-nougatcreme nødde-nougatcreme | 225 g g | ||
vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 0,25 tsk. tsk. | ||
piskefløde piskefløde | 0,5 dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteChoco nussa cupcakes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.
- Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.
Dej
- Rør smør og rørsukker sammen.
- Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen.
- Tilsæt cremefraiche og kaffe .
- Hæld dejen i muffins forme, og bag dem i cirka 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.
- Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Choco nussa.
Frosting
- Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.
- Tilsæt Choco nussa imens du fortsat pisker.
- Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen.
- Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.
- Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine Choco nussa cupcakes.