Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.
Choco nussa cupcakes
Ingredienser
30
stk.
-
Dej
- 125 g smør
- 300 g rørsukker
- 2 æg
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g hvedemel
- 3 spsk. kakaopulver
- 150 g creme fraiche eller flødeskum 18%
- 1 dl kaffe
- 1 tsk. nødde-nougatcreme
-
Frosting
- 225 g smør stuetemperatur og være usaltet
- 250 g flormelis
- 225 g nødde-nougatcreme
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
- 0,25 tsk. salt
- 0,5 dl piskefløde
Forberedelse
Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.
Rør smør og rørsukker sammen.
Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen.
Tilsæt cremefraiche og kaffe .
Hæld dejen i muffins forme, og bag dem i cirka 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.
Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Choco nussa.
Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.
Tilsæt Choco nussa imens du fortsat pisker.
Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen.
Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.
Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine Choco nussa cupcakes.
Dej
Frosting