
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dej
smør smør | 125 g g | |
rørsukker rørsukker | 300 g g | |
æg æg | 2 | |
vaniljesukker vaniljesukker | 2 tsk. tsk. | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
hvedemel hvedemel | 200 g g | |
kakaopulver kakaopulver | 3 spsk. spsk. | |
creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum (18%) | 150 g g | |
kaffe kaffe | 1 dl dl | |
nødde-nougatcreme nødde-nougatcreme | 1 tsk. tsk. |
Frosting
smør
smør (stuetemperatur og være usaltet) | 225 g g | |
flormelis flormelis | 250 g g | |
nødde-nougatcreme nødde-nougatcreme | 225 g g | |
vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt | 1 tsk. tsk. | |
salt salt | 0,25 tsk. tsk. | |
piskefløde piskefløde | 0,5 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChoco nussa cupcakes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.
- Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.
Dej
- Rør smør og rørsukker sammen.
- Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen.
- Tilsæt cremefraiche og kaffe .
- Hæld dejen i muffins forme, og bag dem i cirka 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.
- Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Choco nussa.
Frosting
- Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.
- Tilsæt Choco nussa imens du fortsat pisker.
- Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen.
- Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.
- Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine Choco nussa cupcakes.