Super frisk. Til Lidl Pris
Choco nussa cupcakes

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Dej

smør smør125 g g
rørsukker rørsukker300 g g
æg æg2
vaniljesukker vaniljesukker2 tsk. tsk.
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
hvedemel hvedemel200 g g
kakaopulver kakaopulver3 spsk. spsk.
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
(18%)
150 g g
kaffe kaffe1 dl dl
nødde-nougatcreme nødde-nougatcreme1 tsk. tsk.

Frosting

smør smør
(stuetemperatur og være usaltet)
225 g g
flormelis flormelis250 g g
nødde-nougatcreme nødde-nougatcreme225 g g
vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt1 tsk. tsk.
salt salt0,25 tsk. tsk.
piskefløde piskefløde0,5 dl dl

Choco nussa cupcakes

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(32)

Opskriften

  1. Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.
  2. Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.

Dej

  1. Rør smør og rørsukker sammen.
  2. Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen.
  3. Tilsæt cremefraiche og kaffe
.
  4. Hæld dejen i muffins forme, og bag dem i cirka 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.
  5. Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Choco nussa.

Frosting

  1. Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.
  2. Tilsæt Choco nussa imens du fortsat pisker.
  3. Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen.
  4. Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.
  5. Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine Choco nussa cupcakes.