Hak den tørrede mango og valnødderne. Bland dem med tranebær og havregryn. Opvarm mælken. Omrør chaipulveret godt, og giv mælken et opkog. Tilsæt havregrynblandingen, og kog videre under omrøring i 5-7 min, indtil det bliver en tyk grød. Tag den af komfuret, og lad den køle af i 5 min.Skræl i mellemtiden pærer, bananer og mango. Fjern kernerne i pæren, og skær bananen i tern. Skær mangofrugtkødet fra stenen, og skær det også i tern. Bland frugterne.Rør rundt i havregrøden igen, fordel den i små skåle, og servér den med frugterne. Strø med lidt sukker efter behov.
Chai-havregrød med tranebær og friske frugter
Ingredienser
2
portioner
-
- 30 g tørrede mangoer
- 30 g valnøddekerner
- 30 g tørrede tranebær
- 150 g havregryn
- 600 ml mælk
- 4 poser chai latte classic
- 1 pære ca. 180 g
- 1 banan ca. 175 g
- 1 mango ca. 350 g
- brun farin efter behov
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
546
Protein (g)
14
Kulhydrat (g)
17
Fedt (g)
80