Super frisk. Til Lidl Pris
Cashew-marcipan med hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

150 g g cashewnødder cashewnød
50 g g dadler daddel
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
1 knsp. knsp. salt salt
50 g g hindbær hindbær
(optøede)

Cashew-marcipan med hindbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(4)

Sådan gør du

Kør cashewnødder, dadler, vaniljesukker og salt i foodprocessoren, til det har en marcipanagtig konsistens. Det kan tage 4-5 minutter. Tilsæt herefter hindbærrene og blend til marcipanen er ensartet rød. Form massen til kugler eller rul den ud og brug kageforme til at trykke fine figurer af marcipanen. Det kan være nemmere at rulle marcipanen ud, hvis du først stiller marcipanen i køleskabet i 1-2 timer.

Tips

  • Du kan evt. overtrække marcipanen med chokolade eller bare dyppe den heri.
  • Du kan bruge mandler i stedet for cashewnødder, hvis du vil have en mere traditionel marcipan.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt67 g Kulhydrater84 g Protein29 g kcal1032 kJ4313