Cashew-marcipan med hindbær

Cashew-marcipan med hindbær image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

1 portion
    • 150   g cashewnødder
    • 50   g dadler
    • 1   tsk. vaniljesukker
    • 1   knsp. salt
    • 50   g hindbær optøede

Forberedelse

    Kør cashewnødder, dadler, vaniljesukker og salt i foodprocessoren, til det har en marcipanagtig konsistens. Det kan tage 4-5 minutter. Tilsæt herefter hindbærrene og blend til marcipanen er ensartet rød. Form massen til kugler eller rul den ud og brug kageforme til at trykke fine figurer af marcipanen. Det kan være nemmere at rulle marcipanen ud, hvis du først stiller marcipanen i køleskabet i 1-2 timer.

    Tips

    Du kan evt. overtrække marcipanen med chokolade eller bare dyppe den heri.

    Du kan bruge mandler i stedet for cashewnødder, hvis du vil have en mere traditionel marcipan.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 1032
Protein (g) 29
Kulhydrat (g) 84
Fedt (g) 67