
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
150 g g | cashewnødder cashewnød | ||
50 g g | dadler daddel | ||
1 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
50 g g | hindbær
hindbær ((optøede)) |
Cashew-marcipan med hindbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(3)
Sådan gør du
Kør cashewnødder, dadler, vaniljesukker og salt i foodprocessoren, til det har en marcipanagtig konsistens. Det kan tage 4-5 minutter. Tilsæt herefter hindbærrene og blend til marcipanen er ensartet rød. Form massen til kugler eller rul den ud og brug kageforme til at trykke fine figurer af marcipanen. Det kan være nemmere at rulle marcipanen ud, hvis du først stiller marcipanen i køleskabet i 1-2 timer.
Tips
- Du kan evt. overtrække marcipanen med chokolade eller bare dyppe den heri.
- Du kan bruge mandler i stedet for cashewnødder, hvis du vil have en mere traditionel marcipan.
Udarbejdet af Birgitte Nymann