
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
cashewnødder cashewnød | 150 g g | ||
dadler daddel | 50 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
hindbær
hindbær (optøede) | 50 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteCashew-marcipan med hindbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kør cashewnødder, dadler, vaniljesukker og salt i foodprocessoren, til det har en marcipanagtig konsistens. Det kan tage 4-5 minutter. Tilsæt herefter hindbærrene og blend til marcipanen er ensartet rød. Form massen til kugler eller rul den ud og brug kageforme til at trykke fine figurer af marcipanen. Det kan være nemmere at rulle marcipanen ud, hvis du først stiller marcipanen i køleskabet i 1-2 timer.
Tips
- Du kan evt. overtrække marcipanen med chokolade eller bare dyppe den heri.
- Du kan bruge mandler i stedet for cashewnødder, hvis du vil have en mere traditionel marcipan.
Udarbejdet af Birgitte Nymann