Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på cæsarsalat med kylling og hjemmelavede croutoner fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Croutoner

4 skiver skive brød brød
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 tsk. tsk. salt salt

Cæsardressing

1 æggeblommer æggeblomme
1 spsk. spsk. vand vand
2 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
1 tsk. tsk. dijonsennep dijonsennep
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
40 g g revet parmesan revet parmesan
Salt og peber Salt og peber

Kylling

4 kyllingefileter kyllingefilet
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Endvidere

2 stk. stk. romainsalat romainsalat
20 g g parmesanost parmesanost

Cæsarsalat med kylling og hjemmelavede croutoner

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(13)

Sådan gør du

Croutoner

Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Skær brødet i tern, og vend dem i olivenolie og salt på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt croutonerne i ovnen i 10-15 minutter til de er gyldne og knasende sprøde. Lad dem køle af, og opbevar dem dernæst i en pose eller lufttæt beholder.

Dressing

Start med at lave dressingen. Kom æggeblomme, vand, citronsaft, dijonsennep og i en blender, foodprocessor eller minihakker. Kør til du får en konsistens, der minder om en tynd mayonnaise.

Tilsæt nu revet parmesan, og blend igen. Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis konsistensen bliver for tyk, og smag til med salt og peber.

Kylling

Tænd ovnen på 200 grader. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad. Hæld olivenolie over, og drys med salt og peber. Bag nu kyllingefileterne i ovnen i 10-15 minutter til de er gennemstegte og let gyldne i overfladen. Skær det tilberedte kyllingekød i skiver.

Salat

Skyl og pluk salatbladene, og læg dem på et salatfad. Dryp dressing over, og fordel kyllingekød og croutoner over salaten. Riv parmesanost over, og servér.

Opskriften er udarbejdet af Emma Martiny.