Bygotto med laks

kokkelandsholdet
kokkelandsholdet
Bygotto med laks image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 200   g perlebyg eller spelt
    • 200   g røget laks i mindre skiver
    • 3   dl hvidvin
    •   blandede grøntsager fx løg, gulerødder, porrer, selleri, peberfrugter, squash
    • 100   g revet ost gerne italiensk

Forberedelse

    Hak løgene fint og sauter dem i en smule smagsneutral olie. Snit grøntsagerne i mundrette stykker og tilsæt dem til gryden med løg. Tilsæt perlebyg og hvidvin. Lad gryden stå at simre til alt hvidvinen er fordampet. Tilsæt vand lidt efter lidt under konstant omrøring ved middel varme til perlebyggen er færdigkogt. Tag gryden af varmen. Tilsæt osten og smag til med salt og peber. Anret risottoen i en tallerken med den røgede laks.