
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener.
Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.
Ingredienser
perlebyg
perlebyg (eller spelt) | 200 g g | |
røget laks
røget laks (i mindre skiver) | 200 g g | |
hvidvin hvidvin | 3 dl dl | |
blandede grøntsager
blandede grøntsager (fx løg, gulerødder, porrer, selleri, peberfrugter, squash) | ||
revet ost
revet ost (gerne italiensk) | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBygotto med laks
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak løgene fint og sauter dem i en smule smagsneutral olie. Snit grøntsagerne i mundrette stykker og tilsæt dem til gryden med løg. Tilsæt perlebyg og hvidvin. Lad gryden stå at simre til alt hvidvinen er fordampet. Tilsæt vand lidt efter lidt under konstant omrøring ved middel varme til perlebyggen er færdigkogt. Tag gryden af varmen. Tilsæt osten og smag til med salt og peber. Anret risottoen i en tallerken med den røgede laks.