Super frisk. Til Lidl Pris
Burger bowl med hjemmelavet burgerdressing

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kartofler kartoffel500 g g
olie olie2 spsk. spsk.
paprika paprika1 tsk. tsk.
hvidløgspulver hvidløgspulver1 tsk. tsk.
salt salt1 tsk. tsk.
burgerbøffer burgerbøffer227 g g
ost ost2 skiver skive
salatblad salatblad4 stk. stk.
rødløg rødløg1 stk. stk.
avocadoer avocado1 stk. stk.
cherrytomater cherrytomat200 g g
cornichoner cornichoner6 stk. stk.
mayonnaise mayonnaise3 spsk. spsk.
ketchup ketchup3 spsk. spsk.
sennep sennep
(sød)
1 spsk. spsk.
cornichoner cornichoner
(vandet fra cornichonerne)
1 tsk. tsk.
cornichoner cornichoner3 stk. stk.
løg løg0,5 stk. stk.
salt salt0,25 tsk. tsk.
peber peber0,25 tsk. tsk.

Burger bowl med hjemmelavet burgerdressing

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(3)

Opskriften

  1. Skær kartoflerne i både, og lad dem stå i koldt vand i 30 min (Kan undlades, men giver ekstra sprøde fritter).
  2. Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle, og tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  3. Vend kartoflerne i olie, paprika, hvidløgspulver og salt.
  4. Bag dem i ovnen i 30 min eller indtil de er sprøde.
  5. Lav imens din burgerdressing.
  6. Hak løg og cornichons fint, og put det i en skål.
  7. Tilsæt mayonnaise, ketchup, sød sennep og vand fra cornichons.
  8. Rør det helt godt rundt, og smag til med salt og peber.
  9. Steg bøfferne på en pande i lidt fedtstof, og tilsæt ost oven på bøfferne de sidste par minutter.
  10. Skær salat, rødløg, avocado, cherrytomater og cornichons ud, og anret det hele på 2 tallerkener.
  11. TIP: Hvis du bruger vegansk ost kan osten vædes i koldt vand inden den bruges for at opnå bedre smelteevne.

Opskrift udviklet af Vegansk Univers - @veganskunivers