Burger bowl med hjemmelavet burgerdressing

Burger bowl med hjemmelavet burgerdressing

NiveauNem
Tid40 min

Forberedelse

  1. Skær kartoflerne i både, og lad dem stå i koldt vand i 30 min (Kan undlades, men giver ekstra sprøde fritter).
  2. Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle, og tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  3. Vend kartoflerne i olie, paprika, hvidløgspulver og salt.
  4. Bag dem i ovnen i 30 min eller indtil de er sprøde.
  5. Lav imens din burgerdressing.
  6. Hak løg og cornichons fint, og put det i en skål.
  7. Tilsæt mayonnaise, ketchup, sød sennep og vand fra cornichons.
  8. Rør det helt godt rundt, og smag til med salt og peber.
  9. Steg bøfferne på en pande i lidt fedtstof, og tilsæt ost oven på bøfferne de sidste par minutter.
  10. Skær salat, rødløg, avocado, cherrytomater og cornichons ud, og anret det hele på 2 tallerkener.
  11. TIP: Hvis du bruger vegansk ost kan osten vædes i koldt vand inden den bruges for at opnå bedre smelteevne.
  12. Opskrift udviklet af Vegansk Univers - @veganskunivers

Lignende opskrifter