Skær kartoflerne i både, og lad dem stå i koldt vand i 30 min (Kan undlades, men giver ekstra sprøde fritter).
Burger bowl med hjemmelavet burgerdressing
Ingredienser
1
person
-
- 500 g kartofler
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. salt
- 227 g burgerbøffer
- 2 skiver ost
- 4 stk. salatblade
- 1 stk. rødløg
- 1 stk. avocado
- 200 g cherrytomater
- 6 stk. cornichoner
- 3 spsk. mayonnaise
- 3 spsk. ketchup
- 1 spsk. sennep sød
- 1 tsk. cornichoner vandet fra cornichonerne
- 3 stk. cornichoner
- 0,5 stk. løg
- 0,25 tsk. salt
- 0,25 tsk. peber
Forberedelse
Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle, og tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Vend kartoflerne i olie, paprika, hvidløgspulver og salt.
Bag dem i ovnen i 30 min eller indtil de er sprøde.
Lav imens din burgerdressing.
Hak løg og cornichons fint, og put det i en skål.
Tilsæt mayonnaise, ketchup, sød sennep og vand fra cornichons.
Rør det helt godt rundt, og smag til med salt og peber.
Steg bøfferne på en pande i lidt fedtstof, og tilsæt ost oven på bøfferne de sidste par minutter.
Skær salat, rødløg, avocado, cherrytomater og cornichons ud, og anret det hele på 2 tallerkener.
TIP: Hvis du bruger vegansk ost kan osten vædes i koldt vand inden den bruges for at opnå bedre smelteevne.
Opskrift udviklet af Vegansk Univers - @veganskunivers