Burger bowl med hjemmelavet burgerdressing

Burger bowl med hjemmelavet burgerdressing image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

1 person
    • 500   g kartofler
    • 2   spsk. olie
    • 1   tsk. paprika
    • 1   tsk. hvidløgspulver
    • 1   tsk. salt
    • 227   g burgerbøffer
    • 2   skiver ost
    • 4   stk. salatblad
    • 1   stk. rødløg
    • 1   stk. avocado
    • 200   g cherrytomater
    • 6   stk. cornichoner
    • 3   spsk. mayonnaise
    • 3   spsk. ketchup
    • 1   spsk. sennep sød
    • 1   tsk. cornichoner vandet fra cornichonerne
    • 3   stk. cornichoner
    • 0,5   stk. løg
    • 0,25   tsk. salt
    • 0,25   tsk. peber

Forberedelse

  1. Skær kartoflerne i både, og lad dem stå i koldt vand i 30 min (Kan undlades, men giver ekstra sprøde fritter).

  2. Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle, og tænd ovnen på 200 grader varmluft.

  3. Vend kartoflerne i olie, paprika, hvidløgspulver og salt.

  4. Bag dem i ovnen i 30 min eller indtil de er sprøde.

  5. Lav imens din burgerdressing.

  6. Hak løg og cornichons fint, og put det i en skål.

  7. Tilsæt mayonnaise, ketchup, sød sennep og vand fra cornichons.

  8. Rør det helt godt rundt, og smag til med salt og peber.

  9. Steg bøfferne på en pande i lidt fedtstof, og tilsæt ost oven på bøfferne de sidste par minutter.

  10. Skær salat, rødløg, avocado, cherrytomater og cornichons ud, og anret det hele på 2 tallerkener.

  11. TIP: Hvis du bruger vegansk ost kan osten vædes i koldt vand inden den bruges for at opnå bedre smelteevne.

  12. Opskrift udviklet af Vegansk Univers - @veganskunivers