Forberedelse
- Skær kartoflerne i både, og lad dem stå i koldt vand i 30 min (Kan undlades, men giver ekstra sprøde fritter).
- Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle, og tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Vend kartoflerne i olie, paprika, hvidløgspulver og salt.
- Bag dem i ovnen i 30 min eller indtil de er sprøde.
- Lav imens din burgerdressing.
- Hak løg og cornichons fint, og put det i en skål.
- Tilsæt mayonnaise, ketchup, sød sennep og vand fra cornichons.
- Rør det helt godt rundt, og smag til med salt og peber.
- Steg bøfferne på en pande i lidt fedtstof, og tilsæt ost oven på bøfferne de sidste par minutter.
- Skær salat, rødløg, avocado, cherrytomater og cornichons ud, og anret det hele på 2 tallerkener.
- TIP: Hvis du bruger vegansk ost kan osten vædes i koldt vand inden den bruges for at opnå bedre smelteevne.
Opskrift udviklet af Vegansk Univers - @veganskunivers