Super frisk. Til Lidl Pris
Bulgursalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Til bulguren

300 g g tomater tomat
1 løg løg
2 hvidløgsfed hvidløgsfed
1 røde chilier rød chili
(mediumstærk)
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
2 spsk. spsk. tomatpuré tomatpuré
400 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
bulgur bulgur
(middelgrove )
salt salt
peber peber

Til anretningen

0,5 agurker agurk
1 gule pebere gul peber
1 tomater tomat
50 g g grønne oliven grøn oliven
(uden sten)
250 g g tzatziki tzatziki

Bulgursalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(10)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rids tomaten let, og overhæld den med kogende vand, flå skindet af, og skær tomaten i tern. Skræl løget og hvidløget og hak dem. Skyl chilien, fjern kernerne og skær den i små skiver. Steg ingredienserne i hed olie i 3 min. Tilsæt tomatpuré, spæd med grøntsagsbouillonen og lad det koge.

Tilsæt bulgur, og lad det simre i 15-20 min med låg på. Lad det køle af. Smag kraftigt til.

Skræl agurken og skær den i stave. Skræl peberfrugten, fjern kernerne, og skær den i skiver. Vask tomaten og del den i 8. Anret det hele med salaten. Serveres med afdryppede oliven og tzatziki.

Næringsindhold

Fedt11 g Kulhydrater28 g Protein7 g kcal250