
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Til bulguren
300 g g | tomater tomat | ||
1 | løg løg | ||
2 | hvidløgsfed hvidløgsfed | ||
1 | røde chilier
rød chili (mediumstærk) | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
2 spsk. spsk. | tomatpuré tomatpuré | ||
400 ml ml | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
bulgur
bulgur (middelgrove ) | |||
salt salt | |||
peber peber |
Til anretningen
0,5 | agurker agurk | ||
1 | gule pebere gul peber | ||
1 | tomater tomat | ||
50 g g | grønne oliven
grøn oliven (uden sten) | ||
250 g g | tzatziki tzatziki |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBulgursalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sådan gør du
Rids tomaten let, og overhæld den med kogende vand, flå skindet af, og skær tomaten i tern. Skræl løget og hvidløget og hak dem. Skyl chilien, fjern kernerne og skær den i små skiver. Steg ingredienserne i hed olie i 3 min. Tilsæt tomatpuré, spæd med grøntsagsbouillonen og lad det koge.
Tilsæt bulgur, og lad det simre i 15-20 min med låg på. Lad det køle af. Smag kraftigt til.
Skræl agurken og skær den i stave. Skræl peberfrugten, fjern kernerne, og skær den i skiver. Vask tomaten og del den i 8. Anret det hele med salaten. Serveres med afdryppede oliven og tzatziki.