Super frisk. Til Lidl Pris
Bulgursalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Til bulguren

tomater tomat300 g g
løg løg1
hvidløgsfed hvidløgsfed2
røde chilier rød chili
(mediumstærk)
1
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
tomatpuré tomatpuré2 spsk. spsk.
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon400 ml ml
bulgur bulgur
(middelgrove )
salt salt
peber peber

Til anretningen

agurker agurk0,5
gule pebere gul peber1
tomater tomat1
grønne oliven grøn oliven
(uden sten)
50 g g
tzatziki tzatziki250 g g

Bulgursalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(13)

Opskriften

Sådan gør du

Rids tomaten let, og overhæld den med kogende vand, flå skindet af, og skær tomaten i tern. Skræl løget og hvidløget og hak dem. Skyl chilien, fjern kernerne og skær den i små skiver. Steg ingredienserne i hed olie i 3 min. Tilsæt tomatpuré, spæd med grøntsagsbouillonen og lad det koge.

Tilsæt bulgur, og lad det simre i 15-20 min med låg på. Lad det køle af. Smag kraftigt til.

Skræl agurken og skær den i stave. Skræl peberfrugten, fjern kernerne, og skær den i skiver. Vask tomaten og del den i 8. Anret det hele med salaten. Serveres med afdryppede oliven og tzatziki.

Næringsindhold

Fedt11 g Kulhydrater28 g Protein7 g kcal250