Kog ris som beskrevet på pakken.
Budda-bowl med avocado og citronsalat
Ingredienser
4
portioner
-
- 250 g ris
- 1 citron
- 4 spsk. olivenolie
- 1 agurk
- 0,5 løg
- 100 g spinat
- 2 avocadoer
- 50 g sesamfrø
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. garam masala
- chiliflager
Forberedelse
Skær 8 tynde skiver af citronen. Skær skiverne i tynde strimler og hak dem. Kom dem i en skål.
Pres resten af citronsaften over og tilsæt olie.
Del agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske.
Skær agurken i skiver og kom dem i citronblandingen.
Skær løg i helt tynde skiver og vend dem med agurker.
Vend spinaten i.
Anret ris i 4 skåle.
Del avocadoer og fjern stenene.
Tag avocadokødet ud af skallerne med en spiseske og skær det i strimler.
Anret oven på risen. Fordel salaten i skålene.
Rist sesamfrø på en tør pande til de tager farve.
Hæld dem i en skål og bland med salt, peber og garam masala (du kan bruge alle mulige krydderier i stedet for garam masala).
Fordel sesamblandingen over salaterne og server evt. med et drys chiliflager.