
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
250 g g | ris ris | ||
1 | citroner citron | ||
4 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
1 | agurker agurk | ||
0,5 | løg løg | ||
100 g g | spinat spinat | ||
2 | avokadoer avokado | ||
50 g g | sesamfrø sesamfrø | ||
1 tsk. tsk. | salt salt | ||
1 spsk. spsk. | Garam Masala Garam Masala | ||
chiliflager chiliflager |
Budda-bowl med avocado og citronsalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kog ris som beskrevet på pakken.
Skær 8 tynde skiver af citronen. Skær skiverne i tynde strimler og hak dem. Kom dem i en skål. Pres resten af citronsaften over og tilsæt olie. Del agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i skiver og kom dem i citronblandingen. Skær løg i helt tynde skiver og vend dem med agurker. Vend spinaten i. Anret ris i 4 skåle. Del avocadoer og fjern stenene. Tag avocadokødet ud af skallerne med en spiseske og skær det i strimler. Anret oven på risen. Fordel salaten i skålene. Rist sesamfrø på en tør pande til de tager farve. Hæld dem i en skål og bland med salt, peber og garam masala (du kan bruge alle mulige krydderier i stedet for garam masala).
Fordel sesamblandingen over salaterne og server evt. med et drys chiliflager.