Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
ris ris | 250 g g | |
citroner citron | 1 | |
olivenolie olivenolie | 4 spsk. spsk. | |
agurker agurk | 1 | |
løg løg | 0,5 | |
spinat spinat | 100 g g | |
avocadoer avocado | 2 | |
sesamfrø sesamfrø | 50 g g | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
Garam Masala Garam Masala | 1 spsk. spsk. | |
chiliflager chiliflager |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBudda-bowl med avocado og citronsalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Kog ris som beskrevet på pakken.
- Skær 8 tynde skiver af citronen. Skær skiverne i tynde strimler og hak dem. Kom dem i en skål.
- Pres resten af citronsaften over og tilsæt olie.
- Del agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske.
- Skær agurken i skiver og kom dem i citronblandingen.
- Skær løg i helt tynde skiver og vend dem med agurker.
- Vend spinaten i.
- Anret ris i 4 skåle.
- Del avocadoer og fjern stenene.
- Tag avocadokødet ud af skallerne med en spiseske og skær det i strimler.
- Anret oven på risen. Fordel salaten i skålene.
- Rist sesamfrø på en tør pande til de tager farve.
- Hæld dem i en skål og bland med salt, peber og garam masala (du kan bruge alle mulige krydderier i stedet for garam masala).
- Fordel sesamblandingen over salaterne og server evt. med et drys chiliflager.