
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mozzarellakugler mozzarellakugler | 0,5 pakker pakke | ||
sorte oliven
sorte oliven (afdryppede) | 40 g g | ||
figner
figne (friske á ca. 45 g) | 2 | ||
basilikum basilikum | 5 stilke stilk | ||
hvid balsamicoeddike hvid balsamicoeddike | 1 - 2 tsk. tsk. | ||
salt salt | |||
sort peber sort peber | |||
hvidløgsfed hvidløgsfed | 1 | ||
ciabattabrød
ciabattabrød (ca. 100 g) | 4 skiver skive | ||
olivenolie olivenolie | 2 - 3 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBruschetta med oliven, mozzarella og figner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Lad mozzarella og oliven dryppe af, og skær dem i fine tern. Del en figen i fire, og sæt det til side. Skær den anden figen i fine tern, og bland den med mozzarella og oliven.
Pluk bladene af 3 stilke basilikum og hak dem fint. Rør dem i, og krydr med eddike, salt og peber.
Rist brødskiverne let.
Skræl hvidløgsfedet, halvér det, gnid brødet kraftigt med det, og stænk med olie.
Fordel mozzarella-massen på det, pynt hvert brød med en kvart figen samt den øvrige basilikum. Afslut med sort peber.
Næringsindhold
Fedt32
g
Kulhydrater35
g
Protein11
g
kcal500
kJ2091