Lad mozzarella og oliven dryppe af, og skær dem i fine tern. Del en figen i fire, og sæt det til side. Skær den anden figen i fine tern, og bland den med mozzarella og oliven.
Bruschetta med oliven, mozzarella og figner
Ingredienser
2
portioner
-
- 0,5 pakker mozzarellakugler
- 40 g sorte oliven afdryppede
- 2 figner friske á ca. 45 g
- 5 stængler basilikum
- 1 - 2 tsk. hvid balsamicoeddike
- salt
- sort peber
- 1 hvidløgsfed
- 4 skiver ciabattabrød ca. 100 g
- 2 - 3 spsk. olivenolie
Forberedelse
Pluk bladene af 3 stilke basilikum og hak dem fint. Rør dem i, og krydr med eddike, salt og peber.
Rist brødskiverne let.
Skræl hvidløgsfedet, halvér det, gnid brødet kraftigt med det, og stænk med olie.
Fordel mozzarella-massen på det, pynt hvert brød med en kvart figen samt den øvrige basilikum. Afslut med sort peber.
Næringsindhold pr. portion
Kcal
500
Protein (g)
11
Kulhydrat (g)
35
Fedt (g)
32