
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
750 g g | broccoli broccoli | ||
2 | løg løg | ||
800 ml ml | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
200 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
200 g g | røget laks røget laks | ||
salt salt | |||
peber peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBroccolicremesuppe med laksestrimler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl broccolien, del den i buketter, og skær stammen i terninger. Løgene hakkes og kommes sammen med broccolien i den kogende bouillon, hvor det skal koge i 15 min under låg. Tag nogle broccolibuketter fra, og purér resten sammen med bouillonen. Rør syrnet fløde i det purerede broccoli, og smag blandingen til med salt og peber. Broccolibuketterne tilsættes herefter blandingen. Skær laksen i strimler. Hæld suppen over på en tallerken, og pynt suppen med laksestrimlerne.
Tip
Bag et italiensk ciabattaflüte efter anvisningerne, og servér det sammen med suppen.