Skær stilken af broccolien (gem den og lav fx broccolichips af den - se opskrift her). Del resten af broccolien i mindre stykker og kør den i foodprocessoren, til den er helt findelt. Tilsæt græskarkerner og kør i 1 min. mere. Kom broccoli og græskarkerner i en skål og rør resten af ingredienserne sammen heri. Lad det hele stå og hvile 1 time i køleskabet. Form massen som 8-10 flade brød på to bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. ved 180 grader. Kom pålæg på og værsgo’ - sæt tænderne i.
Broccolibrød med pålæg
Ingredienser
10
stk.
-
- 1 broccoli ca. 500 g
- 50 g græskarkerner
- 4 æg
- 0,75 dl pofiber tørrede kartoffelfibre
- 6 spsk. havregryn
- 50 g hørfrø
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- pålæg Kom dit favoritpålæg på, fx kylling, skinke, tun, røget laks eller hummus.
Forberedelse
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
950
Protein (g)
72
Kulhydrat (g)
54
Fedt (g)
40