Broccolibrød med pålæg

Broccolibrød med pålæg image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

10 stk.
    • 1   broccoli ca. 500 g
    • 50   g græskarkerner
    • 4   æg
    • 0,75   dl pofiber tørrede kartoffelfibre
    • 6   spsk. havregryn
    • 50   g hørfrø
    • 1   tsk. salt
    • 1   tsk. bagepulver
    •   pålæg Kom dit favoritpålæg på, fx kylling, skinke, tun, røget laks eller hummus.

Forberedelse

    Skær stilken af broccolien (gem den og lav fx broccolichips af den - se opskrift her). Del resten af broccolien i mindre stykker og kør den i foodprocessoren, til den er helt findelt. Tilsæt græskarkerner og kør i 1 min. mere. Kom broccoli og græskarkerner i en skål og rør resten af ingredienserne sammen heri. Lad det hele stå og hvile 1 time i køleskabet. Form massen som 8-10 flade brød på to bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. ved 180 grader. Kom pålæg på og værsgo’ - sæt tænderne i.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 950
Protein (g) 72
Kulhydrat (g) 54
Fedt (g) 40