Super frisk. Til Lidl Pris
Broccoli-cremesuppe med peberbacon

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

broccoli broccoli2 stk. stk.
bouillon bouillon1
Salt og peber Salt og peber
peberbacon peberbacon100 g g
brød brød
kryddersmør kryddersmør50 g g

Broccoli-cremesuppe med peberbacon

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(49)

Opskriften

Lav en velsmagende og cremet broccolisuppe på kun 30 minutter. Vores opskrift er nem og lige til at gå til. Hvis du også er kørt død i kogt broccoli, er suppen en oplagt måde at få spist grøntsagen på en hamrende lækker måde, som du med garanti ikke bliver træt af. God fornøjelse!

Skær stænglen af broccolien, og del toppen i buketter. Tag et par buketter fra og kog resten i usaltet vand i 8 minutter. Skræl stænglerne og skær dem i tern. Del de buketter, du lagde til side, i helt små buketter. Skær peberbacon i strimler, og steg dem sprøde på en pande. Læg baconen på køkkenrulle, men behold fedtstoffet fra stegningen i panden. Steg broccolitern og små-buketter i baconfedtet i 2-3 minutter, og krydr med salt og friskkværnet peber. Tag de kogte broccolibuketter op, og kom dem i en blender eller et blenderglas. Tag ½ liter af kogevandet og opløs bouillonen heri. Blend broccolien til en tyk og helt cremet masse. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen til konsistensen er letflydende med stadig tyk. Tilsæt det kolde smør, og blend til det er helt opløst. Smag til med salt og peber og server straks.

Pynt med sprød peberbacon og stegte broccolitern og -buketter.