
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 stk. stk. | broccoli broccoli | ||
1 | bouillon bouillon | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
100 g g | peberbacon peberbacon | ||
brød brød | |||
50 g g | kryddersmør kryddersmør |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBroccoli-cremesuppe med peberbacon
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær stænglen af broccolien, og del toppen i buketter. Tag et par buketter fra og kog resten i usaltet vand i 8 minutter. Skræl stænglerne og skær dem i tern. Del de buketter, du lagde til side, i helt små buketter. Skær peberbacon i strimler, og steg dem sprøde på en pande. Læg baconen på køkkenrulle, men behold fedtstoffet fra stegningen i panden. Steg broccolitern og små-buketter i baconfedtet i 2-3 minutter, og krydr med salt og friskkværnet peber. Tag de kogte broccolibuketter op, og kom dem i en blender eller et blenderglas. Tag ½ liter af kogevandet og opløs bouillonen heri. Blend broccolien til en tyk og helt cremet masse. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen til konsistensen er letflydende med stadig tyk. Tilsæt det kolde smør, og blend til det er helt opløst. Smag til med salt og peber og server straks. Pynt med sprød peberbacon og stegte broccolitern og -buketter.