
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1,5 kg kg | kartofler
kartoffel (fx lammefjordskartofler) | ||
50 g g | smør smør | ||
3 dl dl | mælk mælk | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
4 | løg løg | ||
250 g g | bacontern bacontern | ||
persille
persille (frisk) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBrændende kærlighed
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl kartoflerne og skær dem i halve, før du koger dem i ca. 20 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med smørret. Lun mælken, og pisk den i mosen, til den er let og luftig. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Skræl løgene, og skær dem i ringe inden de steges ved middel varme sammen med bacontern på en stor pande. Steg, til baconen er sprød og løgene bløde og gyldne. Anret mosen med bacon og løg på toppen, og drys med frisk persille.
Tip: Server evt. med syltede rødbeder.