Super frisk. Til Lidl Pris
Brændende kærlighed

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kartofler kartoffel
(fx lammefjordskartofler)
1,5 kg kg
smør smør50 g g
mælk mælk3 dl dl
Salt og peber Salt og peber
løg løg4
bacontern bacontern250 g g
persille persille
(frisk)

Brændende kærlighed

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(62)

Opskriften

Prøv en ægte, dansk klassiker: nemlig brændende kærlighed. Kartoffelmosen, der toppes med bacon og løg, er en klar favorit i mange danske hjem – og det forstår man jo godt. Retten er særdeles velegnet til de kolde måneder, hvor retten varmer og fylder maven godt. God fornøjelse!

Skræl kartoflerne og skær dem i halve, før du koger dem i ca. 20 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med smørret. Lun mælken, og pisk den i mosen, til den er let og luftig. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Skræl løgene, og skær dem i ringe inden de steges ved middel varme sammen med bacontern på en stor pande. Steg, til baconen er sprød og løgene bløde og gyldne. Anret mosen med bacon og løg på toppen, og drys med frisk persille.

 

Tip: Server evt. med syltede rødbeder.