
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
bountybar bountybar | 6 stk. stk. | |
kondenseret mælk kondenseret mælk | 1 dåser dåse | |
fløde fløde | 0,5 l l | |
chokolade chokolade | 100 g g | |
kokosmel kokosmel | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBounty is
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Der er altså ikke meget, der slår hjemmelavet is. Denne version med kondenseret mælk, kan du lave helt uden ismaskine. Du kan bruge fløde og kondenseret mælk som basis, og så kan du ellers smage til og komme fyld i, som du har lyst. Her får du en bounty version, hvor der er smeltet bounty i isen sammen med kokosmælk, hakket mørk chokolade og stykker af bounty. Isen tager 15 minutter at lave, og så skal den bare i fryseren i mindst 6 timer.
- Skær 3 af bountybarerne i små stykker og smelt dem i mikrobølgeovnen eller over vandbad.
- Hak den mørke chokolade groft og den resterende bounty i små bidder.
- Åben dåsen med kondenseret mælk og hæld det ud i en skål. Vend den smeltede bounty i.
- Pisk fløden til blødt flødeskum i en anden skål og kom den kondenserede mælk, hakkede chokolade og kokosmel i. Vend forsigtigt rundt.
- Hæld iscremen i en aflang form, fx en rugbrødform. Top med de resterende hakkede bounty.
- Frys isen i minimum 6 timer, inden du serverer kugler af bounty is.