Super frisk. Til Lidl Pris
Bounty is

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

bountybar bountybar6 stk. stk.
kondenseret mælk kondenseret mælk1 dåser dåse
fløde fløde0,5 l l
chokolade chokolade100 g g
kokosmel kokosmel1 dl dl

Bounty is

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(4)

Opskriften

Der er altså ikke meget, der slår hjemmelavet is. Denne version med kondenseret mælk, kan du lave helt uden ismaskine. Du kan bruge fløde og kondenseret mælk som basis, og så kan du ellers smage til og komme fyld i, som du har lyst. Her får du en bounty version, hvor der er smeltet bounty i isen sammen med kokosmælk, hakket mørk chokolade og stykker af bounty. Isen tager 15 minutter at lave, og så skal den bare i fryseren i mindst 6 timer.

  1. Skær 3 af bountybarerne i små stykker og smelt dem i mikrobølgeovnen eller over vandbad.
  2. Hak den mørke chokolade groft og den resterende bounty i små bidder.
  3. Åben dåsen med kondenseret mælk og hæld det ud i en skål. Vend den smeltede bounty i.
  4. Pisk fløden til blødt flødeskum i en anden skål og kom den kondenserede mælk, hakkede chokolade og kokosmel i. Vend forsigtigt rundt.
  5. Hæld iscremen i en aflang form, fx en rugbrødform. Top med de resterende hakkede bounty.
  6. Frys isen i minimum 6 timer, inden du serverer kugler af bounty is.