Boller med skvalderkål på bålet

Boller med skvalderkål på bålet image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

1 portion
    • 250   g mel
    • 1   tsk. salt
    • 1   spsk. olivenolie
    • 0,5   pakker gær
    • 1,5   dl letmælk
    • 2   bundter skvalderkål

Forberedelse

    Varm letmælken kort, og rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt olivenolie, salt, skvalderkål og mel, og ælt dejen godt. Tilsæt evt. lidt mere mel, så dejen ikke er klistret. Lad dejen hæve i 1 time, imens du venter på, at gløderne på bålet bliver rigtig gode. Tryk bollerne flade, inden du lægger dem på grillristen over bålet. Grill bollerne i ca. 2 min på hver side - men husk at holde øje med bollerne, så de ikke bliver branket. Du kan naturligvis også bruge dejen som snobrødsdej, hvis børnene er mere til snobrød end boller.

    Rigtig god bålaften