Boller med gulerødder

Boller med gulerødder image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

12 stk.
    • 120   g speltmel
    • 100   g havregryn
    • 100   g skyr
    • 75   g hytteost
    • 3   gulerødder
    • 1   æg ca. 50 g
    • 1   æggehvide ca. 30 g
    • 1   tsk. salt
    • 1   tsk. bagepulver

Forberedelse

    Boller med gulerødder

    Bland det hele godt sammen i en skål og form til 12 boller. De er meget klistrede, men sådan skal de være. Bag i 15-20 min. ved 180 grader.

    Tips

    Boller med gulerødder holder sig friske i flere dage i en pose eller dåse på køkkenbordet.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 1150
Protein (g) 90
Kulhydrat (g) 155
Fedt (g) 20